Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, November 7, 2016

Besarnya Bungkusan Cik Akak Dapat...Rupa-Rupanya....dapat

♥ Assalamualaikum ♥

Besarnya Bungkusan Cik Akak Dapat...Rupa-Rupanya....dapat

Hari tu cik akak rasa ada isi satu borang Lazada. Cik akak isi je mana lah tahu terpilih..haha..sekali terpilih. Terus ternganga mulut. Haha..kalau dapat produk review barang kecantikan dan penjagaan kulit ke...ok juga. Tapi ini lain dari yang lain...haha


Sekali dapat pampers mamyPoko. Mak aii..haha..terus tarik nafas dalam-dalam. Siapa nak jadi model cik akak nanti. Waktu isi form tu cuma ingat baby iman je. Tapi baby iman makin gendut je. Tu baru berapa bulan je. Takut tak muat. Nak bagi baby hafizi entah muat ke tidak. 

Masalah..masalah..perlu ke model dalam produk review ni. Tak boleh ke ambik gambar pampers tu je..haha..adeh...adeh...tak kan nak buat gitu. Tanggungjawab kita review kenalah biar gempak dan asli sikit. Baru ada feel orang nak beli...haha..

Nak testing pampers tu..adeh..adeh..kena soh balik kpg..sebab model baby boy kat kampung..aummm..

5 comments:

  1. kalau ada bby syok jgk dpt pampers mmypoko ni mmg best jgklah.
    baby MG guna ni kalau huggies takdak sale. hehe

    ReplyDelete
  2. adehhhhhh hahahhaha. nasib ada jugak baby. kalau tak????? petanda tu cik akak wink*

    ReplyDelete
  3. Hik hik hik.... comey ape... haaa baby jiran pun takpe... hehehe

    ReplyDelete
  4. Alamak.. Masalah juga ye bila sampai barang cengginie.. hehehe.. Jenuh cari model nie..

    ReplyDelete
  5. Alamak! Susah juga tuh... jom mencari baby model...hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN