Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, November 3, 2016

Astro Ni Bayar Kemain Lagi Mahal..Tapi Bila Hari Hujan Terus Hilang Siaran

♥ Assalamualaikum ♥

Astro Ni Bayar Kemain Lagi Mahal..Tapi Bila Hari Hujan Terus Hilang Siaran

Bayar je mahal tak bila hari hujan terus hilang siaran. Tu baru hujan. Kalau ditambah dengan ribut petir bagai jangan harap lah nak menonton. Sepanjang tempoh tu lah gelap gelita.



Bukan sesaja nak pasang astro ni. Memandangkan conneting tv biasa memang tak berapa bagus. Terpaksa juga pasang astro. Dah lah mahal. Siaran yang dipertontonkan pun asyik-asyik ulangan je. Malam cerita yang sama..siang pula cerita yang sama.

Tak movie je ulang tayang. Tapi ada satu dua channel tu. Asyik-asyik iklan produk je. Dah bayar mahal, tak kan nak bagi pelanggan tonton yang sama.

Bila time promosi...memang tak boleh kata dah. Macam-macam gimik nak menarik pelanggan. Rasa nak terminated je astro nie. Tapi apa kan daya. Masa tak mengizinkan.

Dah sebulan bayar rm150. Kalau buat saving dah berapa banyak tabungan yang cik akak dapat.....haha...terminated astro proses kemain lagi susah. Tapi kalau promosi memang laju je...astro kadang buat cik akak geram.

6 comments:

  1. kite baca pun rasa geram. Patutla mak beria tak bagi kite pasang astro kat rumah -.-

    ReplyDelete
  2. Hahaha naak wat guane cik akak. Tabah la nahh

    ReplyDelete
  3. Hurmm biasalah tu.. astro punye perkhidmatan memang teruk.. Bertabahlah ye cik akak..

    ReplyDelete
  4. Yang nie memang tul nak bayaran cepat tapi servis hampeh....

    ReplyDelete
  5. haah bayar mahal tapi bila hujan takde siaran...sakit tul hati kite...huhuhu

    ReplyDelete
  6. Sebab tu Sha pasang Njoi.. Agak2 nak tengok topup je..
    Kalau hujan tengok guna ariel biasa tapi terhadlah siaran..
    Geram tu.. Bayar mahal tapi siaran hilang bila hujan..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN