Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, October 31, 2016

Widget Supercounters Ada Virus Malware - Informasi Dari Blogger Elih Japahar..

♥ Assalamualaikum ♥

Widget Supercounters Ada Virus Malware - Informasi Dari Blogger Elih Japahar..

Semalam cik akak dapat informasi dari blogger elih melalui akaun wasap Hero Borneo Team bahawa widget supercounters ada virus Malware...Lagi pun dah bertahun-tahun cik akak letak widget supercounters tu. Sampaikan malam tadi...cik akak kuburkan widget tu...takut blog pula terkubur jadinya..haha..


Macam-macam je kan..syukur masih guna blogspot..kalau guna domain sendiri..taubat nangis bucu katil pun tak dapat nak kembalikan blog yang sudah jadi arwah...

Siapa tak sayang blog..bertahun-tahun nak naikkan nama sendiri...agar org kenal blog kita..dan tertiba hilang...berkubur tanpa batu nisan..mahu tak menangis..

Nie cik akak nak kabarkan berita gembira buat blogger yang letak widget supercounters...baik korang kuburkan widget tu..sebelum virus malware kawal blog korang...sebab..kalau dah ada virus tu...hahaha..susah nak baik pulih..bahaya tau..

Kalau nak lebih lanjut..apa kata korang pergi tanya blogger elih japahar..sebab cik akak tak berapa reti dengan virus nie...menurut sumber...bloggger elih cakap dia terpaksa tukar template blog....kalau cik akak...habis...siapa nak bantu tukarkan template blog..haha..aku bab tukar template..boleh lah lagi...tapi...kalau kodding blog...taubat...dari dulu sampai sekarang tak reti-reti..haha...


1 comment:

  1. alamak Ros pun ada yang ni.. bahaya ye? nak buang jugakla. thank you Cik Akak untuk maklumat ni.

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN