Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, October 14, 2016

VIRAL!!! Hero Borneo Team...Cik akak Pun Terjebak....

♥ Assalamualaikum ♥

VIRAL!!! Hero Borneo Team...Cik akak Pun Terjebak....


Hero Borneo Team...Group mana pula tu. Tak pernah tahu pula kan. Kalau korang nak tahu...Hero Borneo Team nie baru je ditubuhkan. Walaupun masih baru, tapi impak pengasasnya memang meletop dan super power...Korang tak percaya...meh duduk bersila dengar cik akak bercerita pasal Hero Borneo Team nie....



Kredit : Hero Borneo Team

Inilah kisah pasal Hero Borneo Team nie....Sebarang pertanyaan...boleh email atau wasap no handphone tersebut di bawah....Jangan wasap cik akak pula dah. hihi...

Hero Borneo Team merupakan gabungan 4 orang blogger yang bersedia berkerjasama sebagai pasukan hebat dalam membuat viral berbentuk promosi mengunakan blog sebagai platform utama dan media sosial sebagai medium pengantara.

Pengasas 1 : Mohd Hanafi Abdullah [ www.mrhanafi.com ]

Pengasas 2 : Mohd Ishak Hasimi [ www.ishakhasimi.com]

Member VIP :  Elih Japahar[ www.elihjapahar.com ]

Member VIP : Siti Nortizah [ sweetyzhanieyz83.blogspot.my ] - cik akak


Visi :

Menjadikan Blogger Satu Kerjaya Yang Segani Ramai Kerana Memberi Manfaat Kepada Masyarakat

Misi :

Sekumpulan blogger yang menjadikan penulisan artikel promosi dalam blog  sebagai viral melalui media sosial.Kepakaran kami ialah membina jenama bisnes para pelanggan dalam jangka pendek dan jangka panjang.Impak berganda yang kami tawarkan melalui kuasa viral dalam media sosial dan dominasi kata kunci melalui SEO dalam enjin carian Google atau Yahoo.

Perkhidmatan Hero Borneo Team mencakupi seperti berikut: 

1.Menulis artikel promosi yang berimpak tinggi dengan penggunaan kata kunci yang menjadi evergreen dalam carian enjin carian di Google dan Yahoo.

2.Mempromosi bisnes dan jenama para pelanggan melalui media sosial dengan kuasa viral yang pantas dan capaian terluas di Malaysia.

3.Khidmat nasihat dan runding bisnes dari team kami untuk promosi,penjenamaan dan teknik pemasaran efektif secara online dan offline.(akan datang)

4.Penggumpulan maklumat demografi dan soal selidik tentang potensi kuasa membeli serta jangkauan pemasaran suatu kawasan. (akan datang)

5.Khidmat fotografi dan seni grafik yang berkualiti tinggi untuk persembahan produk bisnes pelanggan.(akan datang )

Artikel promosi yang telah kami terbit :

1.Aminah Hostel Kota Samarahan  >> LINK

2.Empangan HidroElektrik Murum Belaga >>> LINK

3.Anis Coffee Summer Mall >> LINK

4.Pengasas Produk Organic Skin By IGs >> LINK

5.Wanda Band Buskers Inspirasi Remaja >> LINK



p/s :Kos khidmat profesional kami agak sulit untuk tatapan umum.Oleh itu digalakkan berunding terus melalui email atau Whatsapp sahaja mrhanafi.

Cara untuk hubungi :

Fanpage Facebook :Hero Borneo Team Whatsapp/SMS :011-34646975 Email : heroborneoteam@gmail.com 

1 comment:

  1. yang penting orang kuat dalam HBT...hensem-hensem dan cantik..mesti ramai yang suka kan.

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN