Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, October 3, 2016

Rupanya Heroin Sayangku Kapten Mukhriz Ni Dulu Seksi..Alhamdulillah Sekarang Dah Bertudung...

♥ Assalamualaikum ♥

Rupanya Heroin Sayangku Kapten Mukhriz Ni Dulu Seksi..Alhamdulillah Sekarang Dah Bertudung...

Sebenarnya..cik akak tak tahu yg heroin drama bersiri sayangku kapten mukhriz ni, dulu seksi...terkejut cik akak..bila gambarnya di viralkan oleh sebuah blog...entah apa entah..nak kejar ranking kot...maklumlah blogger...kejar mengejar ranking memang rutin blogger..haha



Bagi cik akak...tak kisah lah dengan kisah lampau dia...tapi tulah dunia artis...benda lama pun boleh jadi bahan..yg penting pemilik nama tu sendiri yg perlu tabahkan hati...

Sabar dengan dugaan...bila dah popular nie..ramai mata tak puas hati...sekali dah femes...benda lama pun jadi viral...orang femes ni semua orang pandang...apa yg kita buat..apa yg kita nak..semua jadi isu...

Payah tak jadi orang popular..kat mana2 jadi perhatian..nasib baiklah cik akak tak sepopular makcik-makcik ni...haha..kalau tak..kompem cik akak sembunyi dalam gua..haha..takut kena bahan..

Bila cik akak google...alamak..memang banyak gambar seksi-seksi heroin ni..kenapa tak delete je gambar tu....isk..isk...macam2 je kan..mungkin gambar tu harus delete...sebab...gambar tu....bla...bla...tak tahu nak komen apa....


3 comments:

  1. yupp mmg sebelum nie mmg x pakai tudung..hehe lum spi seru kot time tu pelakon nie

    ReplyDelete
  2. manusia ada turning point untuk berubah...baguslah kalau ada yang berubah dan berhijrah dari kurang baik menjadi semakin baik

    ReplyDelete
  3. a;hamdulillah bagus dia dah berhijrah

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN