Novel Suri Hati Mr. Pilot Korang Boleh Dapatkan Di Laman Web kakinovel.my - Dunia Cik Akak

Tuesday, October 4, 2016

Novel Suri Hati Mr. Pilot Korang Boleh Dapatkan Di Laman Web kakinovel.my

♥ Assalamualaikum ♥

Novel Suri Hati Mr. Pilot Korang Boleh Dapatkan Di Laman Web kakinovel.my

Tercari-cari novel Suri Hati Mr.Pilot korang boleh dapatkan novel tersebut di laman web kakinovel.my. Harga ditawarkan amat murah dan pos penghantaran adalah percuma...Novel ini dah diadaptasi dalam drama...dan bakal bersiaran minggu hadapan...ahhh..nie peluang korang nak dapatkan kisah penuh percintaan mereka....rebut novel ini >> kakinovel.my novel suri hati mr.pilot


Sinopsis:-
Pertemuan Ejaz, Mr. Pilot dan Warda membuka semula lembaran kisah dua tahun lalu. Peristiwa yang
menyebabkan Warda dibuang keluarga atas kebodohan sendiri yang terlalu taasub dengan cinta Muslim!
Getar yang hadir buat jiwa Warda dan Ejaz kalut sendiri. Ejaz diasak cemburu dengan kehadiran Daniel dan Razif yang turut menyimpan perasaan istimewa pada Warda. Akhirnya dia nekad!
“Ejaz nak kahwin dengan Warda. Kalau boleh secepat mungkin. Tak payah bertunang, Ejaz nak terus
bernikah aje!”
Perkahwinan yang terbina mula menimbulkan bibit cinta di hati mereka. Namun tika bahagia berada di puncak, Muslim kembali menuntut cinta. Inara mula menyusun rencana. Ejaz mula diburu curiga. Hubungan yang retak menanti belah akhirnya runtuh saat satu kemalangan menimpa Ejaz dan meragut pergi semua impian dan cintanya buat Warda dan dunia penerbangan. Masih adakah lagi bahagia buat mereka? Layakkah Warda menjadi suri hati buat Mr. Pilotnya? Atau akan menjadi racun berbisa pada kebahagiaan Ejaz?
“Layakkah aku menjadi suri hati buatnya?

1 comment: