Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, September 26, 2016

Tutorial Shopping Guna ShopBack

♥ Assalamualaikum ♥

Tutorial Shopping Guna ShopBack
Dah daftar shopBack. Mesti tertanya-tanya macam mana nak berbelanja guna shopBack nie kan. Caranya amat mudah. Jadi follow step to step ok...

Tapi sebelum tu..kena ada akaun ShopBack. Tak ada akaun...tak boleh shopping guna shopBack. Anda boleh daftar ShopBack >>Daftar ShopBack Percuma
Selain dapat cashback balik..korang boleh dapat kupon diskaun yg ditawarkan. 

Pertama kali..korang login akaun shopBack korang...bila dah login akan keluar gambar di bawah.


Lepas tu...korang klik bahagian ada petak garis 3 tepi atas sekali...klik kat simbol tu...dan pastikan keluar gambar seperti di bawah...nampak kan...

Klik je korang nak shopping laman web mana....dalam contoh cik akak shopping kat lazada...dah klik bahagian lazada tu..pastikan keluar gambar di bawah pula...


Jumpa kan....lepas tu...klik bahagian shop now yang berwarna merah tu....bila.dah klik..secara automatik anda dah pergi lamab web lazada.....jadi korang shopping seperti biasa je. 

Apa yang menariknya ShopBack....pasti dapat duit balik..tak banyak yg penting boleh bantu korang buat tabungan...

Tapi....cashout pendapatan hanya boleh dilakukan dalam 60 hari atau 75 hari..rujuk akaun shopBack anda...

Jangan takut dah ragu...sebab ramai blogger dah menjana pendapatan melalui bershopping guna ShopBack nie...cik akak berani jamin 100 pasti membantu korang menabung...

Belum daftar...boleh daftar...>>Datfar ShopBack Percuma..

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN