Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, September 2, 2016

Shopping Online Guna Shopback Memang Menguntungkan..Sekali Shopping Cik Akak Dapat RM3.44

♥ Assalamualaikum ♥

Shopping Online Guna Shopback Memang Menguntungkan..Sekali Shopping Cik Akak Dapat RM3.44
Orang lain dah lama ternak duit dalam akaun shopback..cik akak pula..baru nak berjinak-jinak merpati..kalau dari dulu dah ternak..dah ratusan cik akak dapat...sebab cik akak kan ratu shopping online..haha..tiap kali ada duit dalam akaun..tak kira banyak mana...hahaha..memang tak sah kalau tak shopping..


Dah lama dah cik akak daftar kat shopback nie..cuma tak berani lagi nak guna..tapi hari ini..cik akak cuba bershopping melalui laman shopback nie....

Cik akak shopping kasut kat lazada je..hihi..harga kasut leper tu pun tak mahal..rm28 je....beli guna shopback...cik akak dapat duit balik rm3.44....nampak tak permainannya..untung kan..kalau beli yg lebih mahal lagi..memang lagi banyak cash back yg korang dapat....

Pertama kali register....dalam akaun dah ada rm5.00...untung kan..boleh juga buat saving korang....nak guna shopping balik pun boleh...

Korang nak join shopback >>Daftar SINI

Pendaftaran percuma je...beli je apa yg korang nak...kat situ..hampir semua laman web shopping online ada...tak kira lazada..zalora...nak booking tiket kapal terbang pun  boleh..serius menguntungkan....

2 comments:

  1. Kmek pun guna shopback juak..best dapat duit balik ya..hehe

    ReplyDelete
  2. sekurang kurangnya kita dapat balik duit wlaupun sik banyak....

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN