Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, September 28, 2016

Semakan Online Nama Penerima Percuma Dekoder MYTV 2016

♥ Assalamualaikum ♥

Semakan Online Nama Penerima Percuma Dekoder MYTV 2016


Gigih juga cik akak semak. Mana lah tahu ada rezeki dapat Dekoder MYTV 2016 nie...last-lasi semak...jeng-jeng....Cik akak tidak terpilih...Hampalah juga...kerajaan tak nak bagi cik akak free...haha..Apa boleh buat.....redha je...


Korang yang nak buat semakan boleh je...hanya masukan no. kad pengenalan pada ruangan yang disediakan. Contoh seperti gambar di bawah...


Masukan No. Kad Pengenalan anda..

Cik akak tak berpuas hati..terus semak untuk ibu cik akak....Alhamdulillah rezeki ibu...haha..Dapat terpilih. Menurut sumber hanya yang dapat bantuan BR1M je dapat dekoder MYTV.





8 comments:

  1. yg ni automatik penerima BRIM dapat jugak ke? Akak nak try cek untuk abah akak la jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti juga...cuba try semak je..pemilihan secara rawak

      Delete
  2. hahaha
    sama lah cik akak
    shark pn tak terpilih.
    pasni nk try ic ayah pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha
      jangan harap kalau gaji sah2 banyak...hihi

      Delete
  3. Replies
    1. tulah..cuba semak je...manalah tahu rezeki..alhamdulillah

      Delete
  4. yg dh ade astro mmg xdpt ker ? njoi ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti pula cik akak...semak je kat web tu...mana tahu ada rezeki

      Delete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN