Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, August 22, 2016

Peniaga!!! Kami Hanya Membantu Mempromosikan Produk Anda...Tapi Bukan Membantu Anda Meraih Pendapatan Lumayan

♥ Assalamualaikum ♥

Peniaga!!! Kami Hanya Membantu Mempromosikan Produk Anda...Tapi Bukan Membantu Anda Meraih Pendapatan Lumayan

Beriklan di blog adalah satu satu cara kita mempromosikan barangan atau item yang kita jual. Tapi bukan cara kita meraih pendapatan yang lumayan. Nak pendapatan lumayan...Mesti ada cara dan teknik tertentu. Contohnya...anda membayarkan blogger untuk review produk anda. Bayaran untuk bayaran review adalah hak blogger...Bukan hak pelanggan....

Nampak tak Hak Bayaran Review Blog...Hak Blogger....wajib pihak pengiklan tahu...Bukan sesuka hati nak letak harga....Sebab menulis review ini bukan mudah..Perlu idea yang mantap...juga perlukan maklumat yang detail..Gambar yang boleh menarik perhatian pengunjung serta ayat-ayat yang boleh mengoda serta membuatkan pihak pembaca tertarik untuk membeli produk anda....Yang paling penting ikhlas pada perniagaan..InsyaAllah rezeki pasti ada jika berusaha.
Berbalik kepada beriklan di blog....
"Kalau saya beriklan di blog awak....barangan dan item jualan saya...ada yang nak beli ke?"
Pada cik akak lah.....kebarangkalian itu ada....sebab bila kita usaha...dan percaya pada konsep rezeki..InsyaAllah Allah pasti bantu kita...
Beriklan di blog ini...pengiklan jangan salah tafsir pula..sebab nanti barang tak terjual. Salahkan tuan blog pula. Kami sebagai blogger hanya membantu mengiklankan barangan dan item anda...Bukan Membantu anda menjual produk anda....Faham tak maksud cik akak "Membantu Mempromosikan Produk Anda"
Kepada peniaga di luar sana yang berminat....cik akak dah sediakan Sewa Tapak Iklan untuk anda dengan harga yang murah...Takut barang tak laku...Cuba untuk sebulan....Tak berhasil..Cari cara lain...Contoh review produk....Nampak tak...mudah jika kita berusaha....

Tak mahu beriklan di blog orang lain...Buat blog sendiri....Usaha sendiri...Kan senang dan mudah...Duit bayaran tak keluar...Cuma usaha untuk menarik orang ramai singgah...Korang usaha lah sendiri...

Kami sebagai blogger pun...perlukan masa yang lama untuk menaikkan nama blog kami sendiri...Setahun dua tahun...belum cukup untuk kami meraih traffik pengunjung...Korang agaklah dan cuba usaha...korang mampu tak bertahan macam kami...

4 comments:

  1. Benar. Itu wajib fifahami kan.. :)

    ReplyDelete
  2. Tapi ramai tak faham..
    Soalan yang selalu dapat.. "Kalau saya minta awak review produk saya, boleh laku ke produk saya?"..
    Letih nak terang kat mereka nie.. kita just promosikan..
    Lagi banyak blog yang keluar pasal produk dia, lagi banyaklah orang tau pasal produk tu..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN