Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, June 29, 2016

Tonton Full Episod Imam Mudaku Romantik Episod 15 (Minggu Akhir)

♥ Assalamualaikum ♥

Tonton Full Episod Imam Mudaku Romantik Episod 15 (Minggu Akhir)


 

Sinopsis novel Imam Mudaku Romantik 

Laila Khalisah, pemilik butik Pinkwears yang sememangnya mengimpikan seseorang yang bergelar imam muda / ustaz untuk menjadi suaminya. Kemunculan Muhammad Faqih dalam kehidupannya telah banyak mengubah si keluarganya wanita itu.

Si Faqih pula pandai menambat hati isterinya. Sekeping kad besar yang tertulis I Love You, Laila di cermin hadapan Peugeot 508 berwarna putih bersama lambakan ros merah di sekelilingnya merupakan kejutan untuk cinta hatinya itu.

Masjid yang dibina oleh mereka diserikan lagi apabila Laila Khalisah disahkan hamil kembar. Namun, pada usia perkahwinan yang masih setahun jagung itu, kebahagiaan mereka diragut dengan fitnah yang dilemparkan oleh Izham, bekas tunang Khalisah. Izham muncul kembali menagih cinta Khalisah.

Campurtangan kedua ibu bapa mereka menambhkan lagi keperitan hidup rumahtangga mereka. Disebabkan fitnah itu, Faqih dan Khalisah dipisahkan. Khalisah dihalau dari rumah ibu mertuanya. Manakala, mama Khalisah pula meninggalkannya di satu tempat yang asing baginya.

<<Tonton Online Imam Mudaku Romantik Episod 15 - SINI>>

tonton selanjut <<Tonton Full Episod Imam Mudaku Romantik Episod 1 - Episod 16 (Episod Akhir)>> klik setiap episod di bawah.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN