Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, June 28, 2016

Aktif Balik Menjana Pendapatan Melalui 8Share - Terus Dapat RM73.24

♥ Assalamualaikum ♥

Aktif Balik Menjana Pendapatan Melalui 8Share - Terus Dapat RM73.24


Dekat berapa tahun tak aktif...alang-alang dah menulis..baik cik akak pergunakan kesempatan ini untuk menambung..haha...dapat 20 sen sekali klik pun jadilah...Maklumlah mood cik akak sekarang ini rajin...hihi...Mudahan rajin cik akak tu sentiasa membiak dari masa ke masa....

Sekali dia aktif balik....syukur dah boleh cashout dah..Tapi tak ingat bila tarikh cashout..haha..Orang dah lama tak aktif..Gitu lah...semua tak tahu...Alhamdulillah...berapa hari aktif share iklan nie kat facebook...Google+ dan Twitter..Alhamdulillah..dapat juga tambah pendapatan blog cik akak...syukur alhamdulillah...


Menjana pendapatan melalui 8share ini amat mudah...tak perlu blog pun boleh....Daftar je kat LINK INI. Bayaran pendaftaran adalah percuma...Yang ingin menjana pendapatan sampingan boleh lah ikut serta...hanya klik link yang cik akak sertakan. 

Caranya amat mudah.....boleh tag keng kawan korang juga...tak rugi pun...Mudah...senang...ringkas...dan sekali klik dapat 20 sen...Jom lah...rebut peluang tambah pendapatan sampingan...


Kini 8Share ada promosi Ramadan Special tau...Di mana anda boleh jana pendapatan lebih untung..Sekali klik dapat 0.40 sen....korang kira lah...10 kali orang klik x 0.40 sen. Korang boleh dapat RM4.00 tau...cuba lah.....

Sekrang ini tengah hangat Hangat Promosi AAGO potongan sampai setengah harga...berbaloi..Rebut peluang dapatkan tawaran promosi tersebut...Link di bawah cik akak sertakan

"[48 JAM SAHAJA] Dapatkan 50% OFF Untuk Hotel Pilihan Anda Di Indonesia 27 Jun 2016 Ini!"

Rebutlah peluang..tak rugi...sebab menjana pendapatan melalui 8Share ini tak perlukan modal..Yang penting...internet kaw-kaw...

6 comments:

  1. WAHHH. tahniah, cik akak. Lissa lama tak buka 8share. tak gerak langsung income. haha

    ReplyDelete
  2. Wow..masalahnya saya, bila share link tak ada sorang pun yang klik..hahahaha!

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN