Baca Novel Online Akadku Yang Terakhir - Karya Acik Lana [Bab 1 - Bab 10] - Dunia Cik Akak

Tuesday, May 17, 2016

Baca Novel Online Akadku Yang Terakhir - Karya Acik Lana [Bab 1 - Bab 10]

♥ Assalamualaikum ♥


Baca Novel Online Akadku Yang Terakhir - Karya Acik Lana [Bab 1 - Bab 10]Baca Novel Online Akadku Yang Terakhir - Karya Acik Lana [Bab 1 - Bab 10]

Sinopsis Novel Akadku Yang Terakhir- Karya Acik Lana :-
Tugas sebagai seorang Pakar Psikoterapi telah menemukan Rania Baheera dengan seorang duda yang tiga kali berkahwin, tiga kali bercerai tanpa sebab bernama Irham Zahri. Dan keengganan Irham Zahri untuk bekerjasama dalam setiap sesi terapi yang diatur menambahkan rasa sebal di hati Rania.

Hati yang rimas mula bergetar indah tatkala kehadiran Rania berjaya menghapus bayang-bayang silam dan menyuntik keyakinan buat dirinya. Usaha meraih kepercayaan Rania membuahkan hasil apabila cinta yang dihulur disambut penuh kasih. Dan sekali lagi lafaz akad nikah meniti di bibir Irham Zahri dengan tekad yang perkahwinan ini akan menjadi akadnya yang terakhir. Tiada lagi selepas Rania!

Tatkala dibuai keindahan menikmati alam berumah tangga, hubungan Rania dan Irham Zahri bergoncang dengan kehadiran Zalia yang menaruh dendam dan juga sikap melindungi Fazriq.

Mampukah akad yang dilafaz menjadi akad terakhir yang kekal sehingga ke hujung nyawa?

“Kerana aku mula mengerti betapa indah cintamu, Betapa agung dan tulus kasih sayangmu, Kini aku bersumpah, kau yang terakhir buatku….”

4 comments:

  1. semalam baru je tengok cerita ni hehe :)
    wawa ada tag cik akak dalam contest ni
    http://wawaabdulhadi.blogspot.my/2016/05/birthday-giveaway-by-wanaseobycom.html

    ReplyDelete