Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, April 20, 2016

Siapa Letak Link Blog Cik Akak...Tinggalkan Link Anda Di Kotak Komen...UPDATE BLOGLIST

♥ Assalamualaikum ♥

Siapa Letak Link Blog Cik Akak...Tinggalkan Link Anda Di Kotak Komen...UPDATE BLOGLIST

Kita yang bukan blogger yang femes nie. Siapa yang teringin nak letak blog kita dalam senarai bloglist mereka. Jadi kita pun kena pilih bulu juga. Macam dia orang. Kan senang.



Bertahun aku letak korang dalam bloglist cik akak. Tapi korang ada ke tak singgah blog cik akak nie. Entah..entah....cik akak je terkejar-kejar nak letak link blog korang dalam senarai bloglist cik akak...Tapi korang tak letak pun...mana adil kan....

Secara rawak bloglist cik akak kali ini amat simple...tinggalkan link blog anda yang meletakkan link blog cik akak dalam bloglist anda.....

Cik akak akan semak....tidak ada....kus semangat pergi main jauh-jauh..haha...

Korang kira cik akak jahat...cik akak tolak tepi duluan ya..hihi...


42 comments:

  1. saya.,,
    http://jnjikita.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. hehe. kite mmg letak blog cik akak kat blog list
    http://www.bajuwarnacoklat.com/
    terfikir jugak nak update bloglist nnti. mana yg tak aktif, blog bersawang tu nak buang ganti lain hehehe

    ReplyDelete
  3. www.zukidin.com
    link cik akak memang ada dlm bloglist saya.
    cara cik akak ni ok gak...baru adil bila sama2 letak link.
    selamat mengundi ya?

    ReplyDelete
  4. Link cik akak xde kt blog cik nor..hihi

    ReplyDelete
  5. saya...

    sama-sama letak.

    kakitravelkhairuddin.blogspot.my

    ReplyDelete
  6. Sentiasa ada dlm bloglist kita😘

    ReplyDelete
  7. sy memang letak akak dalam bloglist sy hehee <3

    ReplyDelete
  8. Link blog cik akak masih comel berada di blog PC gitu...hihi...senang nak gosip mosip di blog cik akk..

    ReplyDelete
  9. saya.. kat sini..

    http://azlanrumadibloglist.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. Salam kenal semua. Saya sampai sini juga.http://lorikrenservice.blogspot.my/?m=1

    ReplyDelete
  11. Salam kenal semua. Saya sampai sini juga.http://lorikrenservice.blogspot.my/?m=1

    ReplyDelete
  12. Akak daaa lama letak laa Cik Akak ..hehhee..
    http://www.akifimtiyaz.com/

    ReplyDelete
  13. saye ada letak dlm bloglist saya

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my

    ReplyDelete
  14. Salam... Hari2 singgah blog Cik Akak..*psst jadi pembaca dlm diam alaa macam secret admirer laa... hehehe
    http://ceritasiennor.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Link Cik Akak sentiasa ada di bloglist "Special Group" dalam blog saya..

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/

    ReplyDelete
  16. CA manalah nk komen kita walaupun link CA ada dalam senarai...huhuhu...Singgah sini juga yer :)

    ReplyDelete
  17. cik akak boleh semak dkt bloglist yaya "the 1" :D

    yaya jarang berblog skrg. sesekali sekala je . follow update cik akak pun biasa nya dkt fb or ig cik akak . gituu . fb yaya nama kamaliya ismail . ig yaya nama theyayacollection

    htpp://sweetsouryaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. cik akak boleh semak dkt bloglisf farrah, blogger ohhsem ehehe

    frrhnd.blogspot.my

    ReplyDelete
  19. sy ade letak link cik akak..tu yg terpanggil nk serah diri ni..hehehe..

    http://contestmamanureenaufal.blogspot.my/

    ReplyDelete
  20. Menyerah diri jugak! ada dkt list aina love to read..
    http://ainayazidstory.blogspot.my/

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum ... saya singgah sini ye cik Akak :)

    Salam perkenalan dari saya, Cik Ct, newbie blogger... saya baru letak akak dalam bloglist ^^

    & follow ig cik akak... hihi...

    salam kenal sekali lagi... ^^

    jom singgah blog saya : http://ctroxalynna.blogspot.com/
    & ig : @ctroxalynna.nh ^^

    ReplyDelete
  22. Saya!

    iammasitahsamsudin.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. saya adaa :D http://anakpakcikazwar.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. hehehe..kita2..lama dah ltak link cik akak :D

    ReplyDelete
  25. Meh skodeng dekat sini
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/

    ReplyDelete
  26. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/

    saya peminat setia cik akak hihi

    ReplyDelete
  27. blog sis pun ade juge :)

    kasihjuju.com

    ReplyDelete
  28. kak mia join...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/

    ReplyDelete
  29. Anis letak jugak. Dah lama dah letak. Hee :)

    http://akhalilah.blogspot.my/

    ReplyDelete
  30. Lya msh setia dgn cik akak hhehe..da lma blog akak dlm bloglist cuma kekdg sibuk mmbatasi waktu nak brbw

    ReplyDelete
  31. hehe, sy da lame letak blog cik akak kt bloglist ^^
    http://www.syahidahfadilah.com/

    ReplyDelete
  32. http://unrealsouls.blogspot.my/

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN