Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, March 28, 2016

Tiada Rahsia Menjana Pendapatan Melalui Nuffnang - Pendapatan Nuffnang Hari Ini Bertambah RM2.25

♥ Assalamualaikum ♥

Tiada Rahsia Menjana Pendapatan Melalui Nuffnang - Pendapatan Nuffnang Hari Ini Bertambah RM2.25

Tiada rahsia bagi cik akak menjana pendapatan melalui pengiklanan nuffnang. Sebab cik akak pun blogger sambilan. Memang menjana pendapatan melalui blog memang setiap blogger impikan. Termasuk cik akak. Boleh lah tambah pendapatan cik akak. Lepas pula bajet untuk cik akak shopping online..hahaha...


Terbaru ramai blogger yang mengeluh pendapatan nuffnang mereka tak naik-naik. Berbulan-bulan tak naik. Kalau seminggu boleh lah kita tolak ansur, Tapi dah berbulan-bulan. Mana tak angin kan. Pengiklan dapat lebih. Kita yang setia meletakkan iklan kat blog kita tidak dibayar walau hanya seposen cuma. 

Korang bayangkan. Berbulan-bulan tak masuk income...mahu tak meroyan. Kalau ikut hati...memang nak cari pengiklan lain kan. Memandang syarat nuffnang ini amat mudah. Jadi kita sebagai blogger kecilan ni..Mampu meraih simpati dari nuffnang je lah kan.

Pernah mohon pelbagai agensi iklan yang lain. Tapi syarat tak melayakkan blog kita untuk meletakkan iklan mereka. 

Alhamdulillah....seminggu cik akak dapat RM2.25. Syukur kan. Bukan mudah orang nak memberi kita jumlah tu. 

Untuk pengetahuan blogger...sebenarnya cik akak tak rahsia lain menjana pendapatan melalui nuffnang ni. Apa yang cik akak lakukan cuma update entri..lepas tu publish. Rezeki Nuffnang biar Allah yang tentukan. Sebab bagi cik akak.....bila kita sabar...rezeki pasti milik kita.

Apa yang cik akak pelajari...cik akak praktikalkan sebanyak mungkin. Raih traffik blog..tambahkan unik nuffnang....walaupun cik akak tahu...Itu bukan mudah...hahaha...Yang penting usaha dan doa. Selebihnya kita tawakal.



7 comments:

  1. betul tu cik akak....alhamdulllah... :)

    ReplyDelete
  2. Allhamdulillah... rezeki rahsia Allah, betul tu sis :)

    ReplyDelete
  3. huhu, bgusnya cik nuffnang ni syg akak..kiki..

    ReplyDelete
  4. Terbaik blog cik akak.. Saya dapat belajar serba sedikit di blog ini.. Cik akak boleh follow blog saya juga (http://megawealthvet.blogspot.my/)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN