Novel Red Velvet Karya Acik Lana - Novel Terbaru 2016 - Dunia Cik Akak

Wednesday, March 16, 2016

Novel Red Velvet Karya Acik Lana - Novel Terbaru 2016

♥ Assalamualaikum ♥

Novel Red Velvet Karya Acik Lana - Novel Terbaru 2016
Acik Lana memang penulis kesayangan cik akak. Asal ada je novel terbaru acik lana memang cik akak tak kan lepaskan peluang. Yang penting ringgit malaysia ada dalam tangan. Novel terbaru karya acik lana Novel Red Velvet kini dijual di laman kakinovel.my

front-cv-RED-VELVET

<<<Novel Red Velvet Karya Acik Lana Bab 1 / Bab 2 / Bab 3/ Bab 4/ Bab 5/ Bab 6/ Bab 7/ Bab 8>>>
No. ISBN:- 978-967-0874-24-1
Jumlah muka surat:- 576
HARGA SEMENANJUNG: RM23, AHLI KN: RM19
HARGA SABAH SARAWAK: RM26, AHLI KN: RM22
Sinopsis Novel Red Velvet :-
Helena tidak mempedulikan tohmahan mahupun kata-kata nista orang sekeliling bila dia ingin berkahwin dengan Fareeq yang merupakan suami orang. Lantaklah! Janji dia bahagia. Malangnya, Fareeq tidak menepati janjinya untuk mengahwini Helena. Perbuatannya itu menyebabkan Helena kecewa setengah mati.
Dalam mengharungi kehidupannya yang huru-hara, Helena bertemu dengan Izzat yang sinis, ego, berlagak tak bertempat. Semua ini menambahkan kekusutan di kepala Helena. Baker bajet hot yang bekerja di bakeri cabuk itu sentiasa mencari pasal dengan Helena. Ada sahaja yang tak kena di matanya. Dan keadaan semakin tegang apabila keadaan memaksa Helena bekerja dengan Izzat di bakeri yang sama. Hinggalah… hati mereka bertaut dengan kasih. Namun, rahsia Helena terbongkar sewaktu mereka berdua asyik menyulam cinta. Macam mana bila lelaki yang anti homewrecker, berdepan dengan homewrecker itu sendiri?
“Mungkin dia tak sweet macam kek bergula, Tak berharta seperti putera raja, Tapi cintanya yang paling manis di jiwa.”

No comments:

Post a Comment