Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, January 6, 2016

Tak Sempat Nak Buat Segmen Printscreen Pageview 5,000,000

♥ Assalamualaikum ♥

Tak Sempat Nak Buat Segmen Printscreen Pageview 5,000,000 - Tengah cik akak menaip entri untuk segmen simple screenshot pageview blog, pageview blog dah bertukar angka 5000000. hahaha...mahu tak nya terpaksa delete. Tak rezeki rakan blogger lah tu. Nanti lah cik akak buat satu segmen simple untuk korang semua. Tunggu cik akak tak sibuk dengan urusan kerja.

Inilah printscreen waktu cik akak menaip entri. Bila cik akak publish.....angka view dah berubah lebih 5000000 view.....hahaha....

Nah....laju je view blog cik akak ni bertukar angka...alhamdulillah...rezeki menulis blog...kalau dapat 10,000,000 view untuk Tahun 2016...memang seronok lah cik akak..hahaha

Terima kasih support blogger cik akak...

24 comments:

  1. Wahh tahniah kak,,byk tu..kita tah bila la nak dpt pv byk mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slow2 lya..tak pe...nanti ada rezeki dapat jumlah view macam tu..insyAllah...cik akak doakan lya

      Delete
  2. Replies
    1. Banyak dik...boleh buat beli coklat kat labuan..hihi

      Delete
  3. Alhamdulillah, tahniah Cik Akak... Semoga terus maju jaya...

    ReplyDelete
  4. cik akak dah pames gila... laju mencanak cecah angka 5k . Tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isk...PCL mana de femesnya..cik akak tetap cik akak yang dulu

      Delete
  5. cik akak dah femes kan sekarang ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak delah dik...cik akak biasa je dik...menulis blog kerana minat...tak kejar pun femes

      Delete
  6. wow!! tahnia lah Cik akak..hebat sangat..terkenal sudah tu. Hebat kira sebaris dengan blogger terkenal HH dan Ben juga Blogger yang saya kagum BinMuhammad.tahnia ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cikgu tak de sehebat mereka nie cikgu...blog biasa je...siapa nak pandang...
      Binmuhammad memamg blogger hebat

      Delete
  7. tadi baca 404 suspen sikit kan..dah dua klik view dah rekod juga tu c akak..tahnia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik akak delete cikgu..haha..
      Baru publish entri..terus 5juta dah..mana boleh jadi

      Delete
  8. fuyooooooooo dah 5 juta... tahniah cik akak..
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5juta..haha...macam lepas pandang je..haha

      Delete
  9. Wah, banyaknya kak! Kena usaha lebih ni nak dapat pv macam tu. Hehe

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah tahniah cik akak...syukur...moga terus berkarya ya...

    ReplyDelete
  11. 5 JUTA KE TU WOWOWOW
    huhuhu congrats cik akak!!!! <33333 hihihi

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN