Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, January 11, 2016

Novel Curi-Curi Cinta Karya Siti Rosmizah Bakal Diadaptasi Drama

♥ Assalamualaikum ♥

Novel Curi-Curi Cinta Karya Siti Rosmizah Bakal Diadaptasi Drama | Drama adaptasi novel bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan. Habis satu berganti satu. Memang laris betul lah drama adaptasi novel nie. Terbaru karya penulis siti rosmizah bertajuk curi-curi cinta bakal diadaptasi drama.


Novel ini mengandungi 1167 muka surat. Mampu ke korang nak habiskan satu malam je..hahaha..cik akak dah baca novel nie. Ok secara keseluruhannya novel curi-curi cinta memang best. 

Kisah yang ditampilkan agak berbeza dari penulis lain. 

Jom kita layan sinopsis novel curi-curi cinta

Intan Raihana seorang gadis yang sombong dan angkuh. Kerana mengejar harta dan kekayaan dia sanggup buang emak, buang saudara. Visi di atur, Daniel Hakim harus menjadi miliknya walau apa pun yang terjadi. Daniel Hakim begitu membenci gadis ini. Namun perancangan Tuhan tiada siapa yang dapat melawannya. Daniel Hakim terpaksa menikahi gadis yang amat di benci ini bersama dengan dendam yang berlingkar di hati.

4 comments:

  1. Msti best Kalo janna nick dan nazim othman blakon

    ReplyDelete
  2. Msti best Kalo janna nick dan nazim othman blakon

    ReplyDelete
  3. Msti best Kalo janna nick dan nazim othman blakon cte ni..

    ReplyDelete
  4. Siapa suka layan novel2 SR, saya cadangkan cuba tgk lakorn(drama thai), tajuk dia Oum Ruk dan lakorn Sawan Biang, lakonan Ken dan Anne Thongprasom. Drama ni top kat thai thn 2008 gitu rasanya. Drama ni sedih sangat sama sangat macam novel SR. Ken dengan Anne ni mmg hot lakorn couple sebab mereka berlakon jadi hero heroin dalam banyak sgt lakorn romantik sedih. cuba la ya. Saja je promote sebab cerita dia lebih kurang sama dengan jalan cerita novel2 SR. ;) Sbab tu saya sukkaaa.

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN