Kenyataan Media Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) | Pengedaran Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Dan Diplomatik (PTD) Gred M41 SPA Oleh Blog Individu Tertentu - Dunia Cik Akak

Thursday, January 7, 2016

Kenyataan Media Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) | Pengedaran Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Dan Diplomatik (PTD) Gred M41 SPA Oleh Blog Individu Tertentu

♥ Assalamualaikum ♥

Kenyataan Media Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) | Pengedaran Contoh Soalan Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Dan Diplomatik (PTD) Gred M41 SPA Oleh Blog Individu Tertentu - Entahlah cik akak tak tahu nak cakap apa. Penulis blog ada hak masing-masing. Tapi janganlah jadi blogger yang tak bermoral. Semua kita blogger kecil mudahan dilindungi dari kerjaya yang tak bermoral.Kenyataan media yang cik akak dapat dari laman Portal Rasmi SPA《《KLIK SINI》》.

Sebenarnya tadi cik akak cuma nak tengok kalau-kalau ada jawatan kosong terbaru di laman tersebut. Lain yang cik akak cari...lain pula yang cik akak dapat. 

Apa pun....semoga bakal calon peperiksaan alert dengan apa yang di war-war oleh pihak SPA. Sebab soalan peperiksaan adalah status SULIT. Tidak ada mana pihak yang boleh keluarkan contoh soalan..hihi..

Cik akak pernah hadiri peperiksaan online nie. Cik akak tak beli pun mana-mana ebook. Apa yang penting usaha kita. Hasilnya lumayan.

1 comment:

  1. mungkin dia sekadar nak share tips, tapi terover share pulak..huhu

    ReplyDelete