Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, December 2, 2015

Widget Top Komentator Tak Menjadi

♥ Assalamualaikum ♥

Widget Top Komentator Tak Menjadi - Ala kononnya cik akak nak letak top komentator di blog. Tengok kat blog rakan blogger elok je..Sampai blog cik akak widget tu tak menjadi.



Inilah hasil widget cik akak...sampai naik dua nama Perdu Cinta. Kemungkin PC ada dua akaun kot..hihi..tu pasal naik sebegitu...

Tengok jumlah komen....sampai banyak macam tu. Widget ni bagi cik akak memang tak best. Nak follow komentator bulanan pun payah.

Dah berapa kali cik akak pasang...delete...pasang delete....cuba pilih yang untuk mingguan pula...bagaimana hasilnya..kiki



7 comments:

  1. Cuba yang ini, http://goo.gl/xv01aR :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang guna widget dari sana..hihi
      Tulah pilih bulan..jadi jumlah komen pun banyak

      Delete
    2. Memang bermasalah javascript sekarang ni, google dah tak jadi host semua js bermula tahun depan..:(

      Delete
  2. huhuhuhu qila nak guna gak nnt nnt jelah hihu

    ReplyDelete
  3. Lya punya widget pun da lma x blh pkai...tgl nak delete jer

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN