Artikel Terkini

Wednesday, December 2, 2015

Tips Paling Mudah Dapat CPUV Nuffnang By Blogger sayidahnapisah.com - Hanya Klik Iklan Nuffnang Di Blog Orang Lain

♥ Assalamualaikum ♥

Tips Paling Mudah Dapat CPUV Nuffnang By Blogger sayidahnapisah.com - Hanya Klik Iklan Nuffnang Di Blog Orang Lain : Cik akak tak pastikan adakah kenyataan yang dimuat turun oleh blogger sayidahnapisah.com adalah kenyataan yang betul. Sebab cik akak tak pernah alami dan cuba cara ini untuk dapatkan cpuv nuffnang. 


Melalui entri beliau bertajuk >> First Time 22 CPUV Nuffnang On Going membuatkan cik akak ingin berkongsi dengan blogger baru. Mungkin cara ini paling berkesan untuk korang dapatkan Campaign CPUV NUFFNANG. 

Sebab nak tunggu nuffnang bagi korang memang proses agak lama dan nuffnang agak pilih kasih..hahaha..

Dengan bukti yang kukuh...apa kata orang cuba cara ini. Lebih mudah dan menjimatkan masa. Nak hantar tiket berpuluh-puluh keping...memang lah layan...Tapi kebarangkalian blog anda terpilih atau tidak semua tu urusan pihak nuffnang.

Apa yang penting usaha. Rajin korang usaha...rajin juga income nuffnang naik. hahaha..

Cara cik akak uruskan nuffnang memang agak sukar...sebab cik akak gunakan cara "Tingkatkan Uniques & Jumlah View"

Selamat mencuba....

13 comments:

  1. Tapi tak tau pula apa kesan buruknya kan kak. Kalau kena banned habis la..:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau klik iklan bloogger lain tak de banned lah SP..hihi
      kecuali sendiri yang klik iklan sendiri..@ buat segmen klik nuffnang...memang kena banned

      Delete
  2. eh ha ah la heheheh tu bukan cpc ke huhuhuhu
    thanks cik kak <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. cpc memang macam tu dik...tapi boleh cuba..mana tahu nuffnang bermurah hati nak bagi..kiki

      Delete
  3. bukan ke kalau klik iklan blogger lain tu dipanggil click fraud nuffnang..taku earning kena deduct je nanti..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. klik macam biasa je nick...
      bukan kita buat segmen/giveaway mohon orang klik..

      Delete
  4. Suka baca tips Nuffnang dari cik akak. Inspired gitu. Hehe. Semalam baru je cashout Nuffnang walaupun amount tak seberapa sangat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe...sikit pun rezeki juga kan...
      yang penting usaha....halal rezeki

      Delete
  5. nice share, kak.. akan Lissa cuba. hehe

    ReplyDelete
  6. Mudah yer tipsnyer... agar kita dapat banyak cpuv nanti ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan tips cik akak...cubalah zumal..mana lah tahu lekat satu cpuv

      Delete