Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, December 29, 2015

Sumber Traffik Blog - Pencapaian Blog Di Laman babab.net

♥ Assalamualaikum ♥

Sumber Traffik Blog - Pencapaian Blog Di Laman babab.net| Perkongsian artikel di babab.net membolehkan cik akak dapat traffik yang amat baik. Kenapa cik akak memilih babab.net. Ini kerana mereka menawarkan pakej auto ping. 


sweetyzhanieyz83.blogspot.comstatus : approved!sandbox : noartikel : 445 / gross hits : 310706last ping : 6:11 am 29/12/2015next ping : 6:11 pm 29/12/2015

Alhamdulilah.....setakat hari ini tedapat 445 artikel yang dikongsikan bersama laman ping ini. Serius cik akak nyatakan, pautan ping ini memang memberi serta menjana traffik pada blog cik akak.

Pendapatan hits untuk jumlah artikel yang dikongsikan sebanyak 310706. Banyak kan jumlahnya...jeng-jeng...

Suatu ketika dulu..link blog ini di banded atas sebab-sebab tertentu. Tu cik akak tak pasti. Alhamdulillah sejak ditukar penjenamaan nama...cik akak dah boleh ping balik setiap entri cik akak.

Bagi blogger baru.....korang bolehlah daftar. Yuran pembayaran adalah free sepanjang tahun. Untuk tahun akan datang...cik akak tak pasti pula...mungkin ada cara tertentu..

Sepanjang tahun 2015...babab.net adalah punca kedua traffik blog selepas google.com dan google.sg.

Mudah kan...bila babab.net menawarkan pakej auto ping...setahu cik akak..hanya laman ini sahaja yang menawarkan pakej auto ping....laman lain...memang tiada..blogger baru..bolehlah cuba....mana tahu boleh tambah traffik blog..

Sekian..wasalam 

8 comments:

  1. Assalammualaikum... naomie,

    terima kasih atas perkongsian nie... pape nanti boleh cuba servis nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  2. tahnia..ada jg entri etuza sesekali hits kat baba net tu..tahnia ya cik akak

    ReplyDelete
  3. Saya pun dah lama guna babab.net, dulu namanya busuk.org ;)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah memang babab.net ni bantu tingkatkan jumlah trafik pengunjung.

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN