Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, December 3, 2015

Statistik 7 Hari Dunia Cik Akak !!! Meletoplah

♥ Assalamualaikum ♥

Statistik 7 Hari Dunia Cik Akak !!! Meletoplah - Tutup mata dulu baru tengok...Alhamdulillah setiap hari boleh lepas 10K. Kalau nilai nie tukar dengan duit..bermakna aku kaya lah...hahaha...Tapi sesetengah blogger hebat tak pandang pun statistik dari blogspot nie. Depa lebih suka guna GA....Apa itu GA....korang google je lah...hahaha











Dulu-dulu aku dibuang...sekarang ku di sayang..hahaha..ye ke cik akak

la cik akak korang nie bukan boleh pakai pun....sesuka hati dia je lah..

Pageview blog tu....cik akak goda sikit dengan tajuk...terus meletop..hahaha..

Percaya tak percaya...korang buat lah.....tajuk yang gempak sikitr...cik akak yang dulu komen...Boleh percaya ke...

Thank sebab baca entri cik akak....cik akak tak nak korang rasa cik akak nie menunjuk-nunjuk....cuma cik akak nak korang bersemangat nak naikkan nama blog korang....hahaha

Ambik kau cik akak...macam lah blog femes sangat...orang kenal pun tak...sesaje je kasi gempak kan...Meletop u alls..

Nak belajar tingkat pageview blog....meh upah dulu..hahaha...tak delah cik akak main je lah....

Apa yang penting...usaha korang lah.....cik akak cuma nak bantu....



14 comments:

  1. Wah ni mmg mengebom dah kak..
    Hahaaa ape pun tahniah

    ReplyDelete
  2. tahniah akak. jm nak dapat 500 pun susah, resepi ?

    ReplyDelete
  3. akak tak pernah sampai ke tahap tu..sedih

    ReplyDelete
  4. Wahhh hebat tu...anyway tahniah....

    http://www.myideakini.com/2015/11/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dan tahniah cik akak...memang meletop² ni cik akak...

    ReplyDelete
  6. wahh. tahniah cik akak. hebat betull lahhh ^o^

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum cik akak and rakan-rakan. Kita semua lah yang menaikkan pageview cik akak dengan selalu tengok blog cik akak. Bukan apa, tulisan cik akak memang best dibaca. Tahniah cik akak

    ReplyDelete
  8. wah.. byknya .. hebat cik akak.. alhamdulillah dan tahniah :)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN