Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, December 17, 2015

Kata Teringin Tapi Tak Terbeli Lagi

♥ Assalamualaikum ♥

Kata Teringin Tapi Tak Terbeli Lagi | Hari ini dah gaji tapi cik akak tak terbeli lagi kefci ni..hahaha...semalam je kemain lagi tekak..hari terus diam tak berbunyi.



Cik akak memang lagu tu..teringin kena beli waktu juga. Kalau tak terus merajuk tak mahu makan...hahaha...macam budak-budak.

Sorilah malam nie cik akak rasa tak dapat nak bw...sebab kepala cik akak nie rasa nak pecah je...kalau hantuk dekat dinding ok sakitnya kot..huhu...

Ni cik akak up entri simple je.....badan panas semacam je....jangan cik akak demam udah....

Sabtu ni cik akak balik kampung...kalau blog sepi bermakna tak ada line internet...

Esok ingat nak topup tune talk...mana tahu line internet ok kat kampung...dapatlah cik akak up entri...

Digi memang tak de line....kalau ada pun..hanya E je kuar...tak mahu lah tunggu dia loading lama tu...

Jam 12 malam...jangan lupa....mini giveaway cik akak ke udara..

1 comment:

  1. klu teringin tu time tu gak rasa nak makan kan cik akak.... k.sheila bab makan xleh tahan... hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN