Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, December 14, 2015

Cik Akak Jawab 10 soalan dari #jmbelog

♥ Assalamualaikum ♥
10 soalan dari #jmbelog

1) Tentang diri anda

Jawapan cik akak - seorang yang simple & cintakan warna purple

2) Negeri kelahiran anda

Jawapan cik akak - Anak kelahiran Sarawak

3) Apa selalu anda lakukan bila ada masaalah atau stress

Jawapan cik akak - kalau cik akak stress cik akak lebih banyak diam dari bercakap & dengar lagu or zikir-zikir terapi.

4) Dari mana hadirnnya idea anda berblog

Jawapan cik akak - Sebab cik akak putus cinta. Then cik akak ingin luahkan perasaan cik akak melalui penulisan. Hahahaha

5) Bila mula berbelog

Jawapan cik akak - 21 November 2012.....kira 3 tahun dah cik akak menulis  merapu dalam blog nie.

6) Pernah anda sambut hari lahir, hadiah istimewa yang pernah anda dapat

Jawapan cik akak - kalau sambut bday...memang tak lah jawabnya. Sekadar belanja family & kawan2 ada lah. Soal hadiah....jeng-jeng cik akak dapat rantai perak dari first love cik akak. Sampai sekarang cik akak masih simpan.

7) Bagaimana ciri-ciri seseorang untuk teman hidup anda

Jawapan cik akak - insyaAllah....cukuplah yang boleh jadi ketua keluarga, hormat keluarga & dapat membimbing cik akak. Kalau bolehlah yang tak merokok.....

8) Ucapan istimewa yang pernah anda terima dari seseorang / sesiapa saja

Jawapan cik akak - dari exboyfriend lah..saya sayang awak...hahaha

9) Pendapat tentang blog JM

Jawapan cik akak - entri yang disampaikan amat simple tapi mempunyai maksud yang tersendiri.

10) Berapa peratus layak untuk blog JM

Jawapan cik akak - cik akak tak nak bagi peratus boleh. Sebab cik akak tak layak menilai blogger lain. Apa yang penting semangat menulis...

10 jawapan dari blogger cik akak. Apa pun kekurangan pada jawapan cik akak mohon maaf. Sebab cik akak jawab ikut apa yang cik akak rasai. Thank tags cik akak dengan soalan2 cepu emas. 

7 comments:

  1. Dpt soalan dri kak jm..dpt tahu serba sikit psl cik akak

    ReplyDelete
  2. Huuu ada lagi cepu emas ya di Jamil Belog tu C akak..alamak ..Etuza boleh ke masuk team jawab menjawab ni..nak jawab tu serius ke mybe..joke pula buat orang ketawa...ok nak tengok Belog JM kejap..

    ReplyDelete
  3. hahaha rupanya bukan sesuka menjawab yang dapat tag ja..ok terlepas ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya...cik akak perlu buat 10 soalan...tapi cik akak nie pemalas...langsung mati cam tu je lah soalan tu..hihi

      Delete
  4. Orang sarawak ke..hehe..boleh cakap sarawak tak?

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN