Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, December 7, 2015

Cashout Nuffnang Kali-8 Belum Ada Khabar Berita

♥ Assalamualaikum ♥

Cashout Nuffnang Kali-8 Belum Ada Khabar Berita


PAYMENT HISTORY

REQUEST DATESTATUSAMOUNT
Click for details31 Oct 15 11:11UnpaidRM 199.6
Click for details31 Aug 15 02:02SentRM 114.8
Click for details14 Jul 15 21:57SentRM 214.4
Click for details30 Apr 15 08:30SentRM 384.61
Click for details31 Oct 14 11:18SentRM 128.55
Click for details26 May 14 07:32SentRM 111.91
Click for details30 Jan 14 23:59SentRM 83.99
Click for details06 Nov 13 20:02SentRM 106.4
Cashout Nuffnang Kali-8 belum ada khabar berita. Sejak akhir-akhir ini nuffnang ada masalah. Cik akak hantar tiket tanya tentang status pembayaran kali-8 cik akak. Tapi belum ada jawapan dari pihak nuffnang.
Kalau syarat hanya 30 hari je kan. Lepas tu tunggu 14 hari..baru cek datang depan pintu rumah. Tapi sebelum tu...bukti pembayaran dah diemelkan kepada blogger yang cashout.
Sampai sekarang cik akak tak dapat lagi emel bukti pembayaran. Agaknya..,bila cik akak boleh dapat kan. Dah BR1M 2016...cik akak tak de rezeki nak mohon..hahaha...
Tak perasan gaji dah 2K. Bermakna tahun depan cik akak tak dapat BR1M lah jawabnya.
Tu pasal asyik tunggu pembayaran nuffnang nie....boleh tambah pendapatan untuk bulan Disember..kiki...

12 comments:

  1. sabar ye cik kak...mungkin nuffnang ngeri kot kan PC minta cik akak belanja choki choki 2 kontena hari tu..hihihihihi...

    ReplyDelete
  2. Kenapa nuffnang saya tak boleh bukak ye? Pelikkk laaa :( Bukak nuffnang punya laman web pun x boleh...hmmmm

    ReplyDelete
  3. Insyallah pasti akan smpai tu nnt...nuffnang tgh kna roadblock kot hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah..kena bayar tol..hahaha...mana tak kena sekat

      Delete
  4. sabar ja ya c A..pasti ada. Allah dengar doa kita..kena yakin..usah risau..mudahkan dengan cara tunggu dan sabar ya...syukran rezeki bertambah2

    ReplyDelete
  5. Sha punya cashout bulan 10 pun lambat sampai. Maybe betul kut tengah ada problem kat Nuffnang sana tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah dik sha....akak cashout pun bulan 10...hihi..tak pun masih tutup akaun kot...biasa hujung tahun

      Delete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN