Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, December 16, 2015

Boyfriend Dah Hantar Mesej Tu...

♥ Assalamualaikum ♥

Boyfriend Dah Hantar Mesej Tu...| emmm....habis lah cik akak lepas nie...kuota internet 1gb dah habis. Kuota ni untuk phone kecik cik akak. 

RM0.00 Ur 1GB data quota has been exhausted and you are now on Pay Per Use. Kindly send 1GB ADD to 2222 for a new data quota. TQ
Tahu-tahu je esok orang dah gaji..hahaha...memang tak boleh tengok orang dapat gaji. Mulalah minta tambah kuota..haha.

Phone kecik cik akak ni...biasa cik akak guna untuk wasap, wechat je...tapi kadang guna juga untuk updates blog. Dah hidup kais pagi makan pagi...kais petang makan petang...belah malam pun kena puasa..haha..

Nampak gayanya...Boyfriend dah mengamuk ni....tak boleh jadi...

Cik akak guna prabayar tune talk nie...agak mahal untuk beli kuota internet. 1gb je dah rm32. Mahu tak mahu topup sebulan rm50. 

Habis kuota memang tak de tambah kuota balik. Sebab digi cik akak memang stanby untuk berblog.

Kira dalam sebulan cik akak topup dua handphone rm150. Nampak tak...membazir je kan..hahaha..

Semua nie..cik akak guna untuk berblog. Dah cik akak minat berblog...memang payah nak berpisah. Agaknya..bagaimana kalaulah cik akak tak de line internet.

Payah juga cik akak nak jaga boyfriend cik akak yang nie...asyik cemburu je bila cik akak dapat gaji...

5 comments:

  1. Hahaha lawak kan cik akak. Tak apa benda bermanfaat sangat. Tak boleh tak ada line..kerja2 sekolah perlu line ha tulah gunanya. Bukan membazir ..keperluan zaman sekarang. Jimat tu x beli surat khabar lagi dah...

    ReplyDelete
  2. Zaman skrg ni intrnet da jdi keperluan..klau x da mcm da bnda yg kurang jer rasa

    ReplyDelete
  3. hahahahah qila takde pun boyfie cik kak hahahah

    ReplyDelete
  4. hehe tapi income dari blog cik akak berbaloi lah :D

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN