Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, December 15, 2015

Bila Kita Percaya KONSEP REZEKI...Inilah Hasilnya - RM447.88

♥ Assalamualaikum ♥

Bila Kita Percaya KONSEP REZEKI...Inilah Hasilnya - RM447.88 - Alhamdulillah syukur. Inilah dikata percaya pada konsep rezeki. Sabar dan usaha serta tawakal. Sikit atau banyak perlu bersyukur.


Mungkin ada yang teruja...apa lagi..jom kita belajar konsep rezeki.

Fakta....ini memang membantu..tanpa kunjungan korang blog ini pasti ketinggalan..terima kasih semua

Konsep rezeki 

  • Sabar
  • Usaha
  • Tawakal

Sikit banyak tetap bersyukur. Apa yang penting pergunakan rezeki yang kita perolehi ke jalan yang diredhai. InsyaAllah...dalam masa terdekat...cik akak nak buat giveaway simple buat pembaca blog cik akak. Semoga rezeki yang cik akak dapat ini boleh dikongsikan bersama. Doakan cik akak.

15 comments:

  1. Hebak nya cik kak huhu betul. Rezeki kan. Abah pun ada ckp, paling best kalau rezeki yang tak disangka sangka tu.

    Kalau gaji etc rezeki yg kita tahu kita akan dpt, tapi rezeki yang ni yang wiwiwiiiiii excited! Congrats kak!

    ReplyDelete
  2. Bab ni PC menang turut termotivasi....seriously cik akak...betul....sabar,,usaha...rezeki biar Allah tentukan...tahniah...nak join lagilah...in sya Allah...

    ReplyDelete
  3. Tahniah cik akak..memg murah rezki cik akak d nuffnang.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, semoga terus dimurahkan rezeki yer...

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum... naomie,

    tahniah nyer... moga terus berjaya.

    mselim3

    ReplyDelete
  6. tahniah cik akak..moga terus murah rezeki

    ReplyDelete
  7. insyaAllah cik akak. tahniah tau

    ReplyDelete
  8. tahnia Cik Akak..wah dapat lagi..murah rezeki boleh buat saving dah C Akak...

    ReplyDelete
  9. tahniah cik akak...kipidap ~:P hihi,,you are my idol. hihiks

    ReplyDelete
  10. Ya allah. Tahniah dan insyaallah nak belajar ilmu2 dr cik kak

    ReplyDelete
  11. syukur cik akak, simpan lebih sikit blh beli lambogini ni :P

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN