Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, November 15, 2015

Rahsia Cik Akak Dapat Cashout Nuffnang Setiap Bulan

★Asalammualaikum★

Rahsia Cik Akak Dapat Cashout Nuffnang Setiap Bulan | Artikel ini bukan nak riak. Ini cuma perkongsian buat rakan blogger yang sentiasa support blog cik akak. Terima kasih kepada pihak terajui yang banyak komen blog cik akak...insyaAllah...ada rezeki hujung tahun cik akak bagi korang bonus..hahahaha

CAMPAIGNBLOGSTART DATESTATUSCTRCTR BONUSAMOUNT
MOH - Exclusive Breastfee...Dunia cik akak15 Oct 2015On Going0.00%5.98
MOH - Exclusive Breastfee...Dunia cik akak15 Oct 2015On Going0.22%+7.3529.38
MOH - Exclusive Breastfee...Dunia cik akak15 Oct 2015On Going0.07%11.63
F&N Meadow GoldDunia cik akak22 Oct 2015On Going0.00%3.06
F&N Meadow GoldDunia cik akak22 Oct 2015On Going0.41%+2.9211.66
F&N Meadow GoldDunia cik akak22 Oct 2015On Going0.00%6.44
RHB Now Counting AvatarDunia cik akak05 Nov 2015On Going0.00%0.87
RHB Now Counting AvatarDunia cik akak05 Nov 2015On Going0.94%+0.532.13
RHB Now Counting AvatarDunia cik akak05 Nov 2015On Going1.14%+0.532.10
Dove Hair CampaignDunia cik akak05 Nov 2015On Going0.36%+0.562.24
Dove Hair CampaignDunia cik akak05 Nov 2015On Going0.13%6.08
Dove Hair CampaignDunia cik akak05 Nov 2015On Going0.37%+0.542.15
Olivina Property LaunchDunia cik akak06 Nov 2015On Going0.55%+0.722.89
Old Town White CoffeeDunia cik akak06 Nov 2015On Going0.00%1.58
Old Town White CoffeeDunia cik akak06 Nov 2015On Going0.00%3.70
Old Town White CoffeeDunia cik akak06 Nov 2015On Going0.00%3.10
Hewlett-Packard (HP)Dunia cik akak09 Nov 2015On Going0.00%0.92
OTWC - Chicken Wings Awar...Dunia cik akak09 Nov 2015On Going0.00%2.02
OTWC - Chicken Wings Awar...Dunia cik akak09 Nov 2015On Going0.66%+1.827.30
OTWC - Chicken Wings Awar...Dunia cik akak09 Nov 2015On Going0.00%3.28
Zurich Insurance - Omni H...Dunia cik akak10 Nov 2015On Going0.00%2.40
Zurich Insurance - Omni H...Dunia cik akak10 Nov 2015On Going0.24%+0.833.30
Zurich Insurance - Omni H...Dunia cik akak10 Nov 2015On Going0.00%2.44
The Good DinosaurDunia cik akak11 Nov 2015On Going0.00%2.57
The Good DinosaurDunia cik akak11 Nov 2015On Going0.00%1.92
Victor Frankenstein MovieDunia cik akak11 Nov 2015On Going0.00%2.62
Victor Frankenstein MovieDunia cik akak11 Nov 2015On Going0.41%+0.481.94
Petronas Kad MesraDunia cik akak11 Nov 2015On Going0.62%+0.321.30
Petronas Kad MesraDunia cik akak11 Nov 2015On Going0.59%+0.672.70
Petronas Kad MesraDunia cik akak11 Nov 2015On Going0.00%2.14
Bio OilDunia cik akak11 Nov 2015On Going0.79%+0.251.02
Bio OilDunia cik akak11 Nov 2015On Going1.37%+0.291.17
Bio OilDunia cik akak11 Nov 2015On Going0.00%0.89
Lux ObsessionDunia cik akak15 Oct 2015Credited0.00%1.54
Lux ObsessionDunia cik akak15 Oct 2015Credited0.54%+0.923.67
Lux ObsessionDunia cik akak15 Oct 2015Credited0.00%3.24

Zoom-zoom...pastinya korang teruja tengok kan. Tu baru blog siput sedut macam cik akak nie...dapat sikit dah teruja kan..hahahaha...kalau blogger femes yang memang tang muka menghiasi iklan nuffnang....memang pastinya pendapatan lebih meletop...

Fakta pertama yang cik akak buat.....
  • Cik akak pastikan blogger cik akak dapat pageview 10K ke atas untuk tempoh seharian. 
  • Cik akak pastikan blog cik akak ada pengunjung walaupun hari minggu.
  • Cik akak pastikan cik akak up entri setiap hari..walaupun hanya seketul dua
  • Cik akak pastikan tajuk entri cik akak segempaknya.
  • Cik akak pastikan unik yang melawat blog cik akak setiap hari melalui akaun nuffnang cik akak.
  • Cik akak pastikan pengunjung akan sentiasa berkunjung ke blog cik akak mengikut waktu panas di blog cik akak
  • Cik akak pastikan...blog cik akak sentiasa bernyawa dengan komentator blogger sporting
  • Cik akak pastikan blogger yang komen blog cik akak sentiasa mendapat komen balasan dari cik akak...tak kira diblog cik akak atau blog pengunjung...
  • Cik akak akan pastikan..siapa yang paling sporting meninggalkan jejak...dan blog dia pastinya menjadi keutamaan cik akak. Di sini cik akak istilahkan sebagai pilih kasih yang adil.
  • Cik akak akan pastikan entri dan tajuk entri cik akak dapat memanipulasi pembaca secara adil dan saksama.
  • Cik akak pastikan cik akak orang pertama yang tahu info terkini...tapi malangnya...cik akak biasa jadi orang terakhir..hahaha
  • Cik akak pastikan diri cik akak dengan nawaitu yang ikhlas
  • Cik akak pastikan yang cik akak sentiasa berantaian dengan semua blogger di alam maya
  • Apa yang paling penting...doa setiap langkah anda...tawakal menyusuli anda....sebab Allah sentiasa datangkan rezeki kepada kita tak kira dengan cara sebagaimanapun...redha ikhlas jujur..insyaAllah....anda pasti beroleh kenikmatan...

Panjangnya bebelan cik akak..jangan jemu....nak maju..kena bijak...selamat membaca....

15 comments:

  1. fuhh mantop la cik akak ni....cik siti nak buat sehari 1 entry pn masih susah...sebab ketandusan idea....apa2 pun tahniah and keep it up.... ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak de lah cik siti....nama cik akak pun siti juga..hihi
      Usaha taip apa yang kita nak taip..

      Delete
  2. Allhamdulillah... cik akak..... semoga terus murah rezeki sis....

    ReplyDelete
  3. cik akak memang kebabom hokayyyy! terbaik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik apa kurangnya...hihi..
      Hello dik..

      Delete
  4. wah sharing tips..memang la lg murah rezeki cik akak sorang ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ros....rezeki ada lah sikit...
      Berkongsi setakat termampu..

      Delete
  5. untung ler cik akak... tahniah cik akak.. :D

    ReplyDelete
  6. Terima kasih diatas RAHSIA yang diberika ya cik akak :)

    ReplyDelete
  7. wahhhh. bagus nye tips cik akak. nak klik iklan nuffnang cik akak nii

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN