Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, November 4, 2015

Masih Mencari Widget Top Komentator Yang Sesuai Untuk Blog

♥ Assalamualaikum ♥

Masih Mencari Widget Top Komentator Yang Sesuai Untuk Blog | Sejak widget top komentator bermasalah. Rasanya macam tak senang duduk di buatnya. Tiap hari mencari widget yang sesuai. Tapi masih lagi tak jumpa..


Cik akak nak yang simple.je..tak.mahu yang boleh memberatkan loading blog cik akak. Sebab kalau loading sentap...mesti ramai blogger yang pangkah nak baca kan.

Bila widget tak berfungsi..cik akak delete je...tapi macam mana nak kenal yang mesra di blog cik akak nie...

Alah....macam tak best je kalau tak de widget top komentator kat blog...cik akak nak yang bulanan....emmm

Maaf ye blogger yang singgah..cik akak masih bz..nanti ada masa cik akak singgah balik....

Thank sentiasa support perkembangan terbaru cik akak...

17 comments:

  1. Asalm cik akak..boleh jg kongsikan ..sepertinya saya nak yang sesuai juga..yg ada ok dah jika ada yang lebih baik apa salah tukar kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam tulah..cik akak penat memilih yang baik nie...pasang macam tak berkenan je..hihi

      Delete
  2. hyehehe sama la cik akak..kak lya pon dah buat widget sebab tak berfungsi huhuhu..sekarang ni tgh cari yg sesuai jugak laa utk letak balik ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kak lya...nanti kalau ada yang sesuai..akak inform cik akak

      Delete
  3. Mungkin akk.blh cuba yg ni

    www.sneeit.com/2014/05/top-commentators-widget-for-blogger.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dik.....cik akak dah cuba yang nie..tapi tu..macam tak berfungsi juga...tak berubah tiap bulan..

      Delete
  4. Saya syorkan yang nie...sbab tak brapa susah klau nak install kat blog..
    http://helplogger.blogspot.my/2013/10/top-commentators-blogger-gadget-with-avatars.html.
    Design pn cantik dan simple...Sedikit tips, kalau tak nak loading widget kacau kacau loading blog maka tambah menatang nie (async="async") contohnya--->>><script async="async" type="". semoga bermanfaat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wak nanti cik akak tengok macam mana ye...
      Tips menarik.....
      Nanti cik akak cuba try..

      Delete
  5. Assalammualaikum... naomie.

    mselim3 punyer top komentator pun tak berfungsi..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam....kita maybe guna widget top komen yang sama kot..
      Nanti cik akak ada masa sembang kat blog

      Delete
  6. Tnks Kak sudi myinggah komen hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sori tau dik...cik akak lama tak komen......
      Entri je up..tapi jarang bw...
      Nanti ada masa..cik akak boom blog lya dengan komen

      Delete
  7. Lissa pun cari kak.. mau cari yang monthly punya.. tapi tak jumpa ..huhu

    ReplyDelete
  8. samal.. Ros punya pun ada masalah... dah buat yang baru.. tapi macam slow je...

    ReplyDelete
  9. salam alaik kak, yana pun tercari cari jugak nak letak kat blog, nanti jumpa yang sesuai akak share la ye :)

    ReplyDelete
  10. As salam. Abam Kie guna widget kat sini. Alhamdulillah menjadi. Cubalah...

    http://spot.sneeit.com/2014/05/top-commentators-widget-for-blogger.html

    ReplyDelete
  11. Diana pun tengah cari widget top komentator untuk blog Diana...sebab teringin nak bagi cenderahati buat blogger yang sudi singgah dan komen banyak kat blog diana..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN