Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, November 25, 2015

Komen Blogger !!! Lepas Baca Wajib Ke Komen Entri

♥ Assalamualaikum ♥

Komen Blogger !!! Lepas Baca Wajib Ke Komen Entri | Terus terang cik akak pun macam korang juga. Apa yang cik akak suka...cik akak ada terjah selalu. Blog mana pilihan cik akak...semestinya ada komen di bawah entri mereka.....perlu ke pilih blog nak komen..hahaha..gelak jap....sebelum cik akak perjelaskan dengan lebih lanjut.

Anda tahu apa yang anda boleh buat...blog mana yang menjadi pilihan anda. Tak perlu terikat dengan bloglist anda. Sebab senarai bloglist anda.....mereka pun macam anda juga....ada masa komen..ada masa tidak....semua terikat pada blog mana yang jadi pilihan kita....

Kenapa harus pilih blog...

Yang tu korang sendiri boleh jawab...cuma bagi cik akak...kita sebagai pembaca...perlu pandai memilih apa yang kita inginkan....

Komen blog.....tidak komen blog...terserah...tapi anda kena terima kenyataan...bahawa kalau tiada komen...bermakna entri anda tak mencapai sasaran pembaca..hahaha...cik akak gelak jahat jap...

Sebab blog cik akak pun tak lari dari isu komen tak komen..haha...malas cik akak nak ambil kisah sangat...sebab nak puaskan hati orang lain nie payah...jadi cik akak tak nak ambil kisah sangat...buat sesak nafas je..haha...

Apa yang penting..,cik akak menulis atas nawaitu dan ikhlas berkongsi apa yang cik akak ingin kongsikan.....terpulang kepada pembaca yang memilih dan ingin komen...

Bagi pemilik komen tanpa nama....kehadiran mereka adakalanya datang dengan komen yang menyakitikan kita sebagai penulis...tapi cik akak tak kisah....mereka nak komen apa...sebab komen kan boleh delete...tak payah nak ambil masa sangat..hahaha...sebab identiti mereka kita tak dapat kesan....sebab tak de passport untuk masuk negara...hahaha...

Inilah realitinya......pemilihan komen, ke tidak.....hanya pembaca yang tentukan......

8 comments:

  1. Sokong akak. Kekdtg kita memilih blog tertentu utk komen. Maybe bkn sbb blog tu tp disebabkan entry yang dihasilkan menarik bg kita.

    ReplyDelete
  2. Alamak, selalu jugak baca tak komen, sbb malas menaip kt phone huhu: p

    ReplyDelete
  3. Semestinya tiada paksaan untuk memberi mahupun membalas komen..:)

    ReplyDelete
  4. ye.. 1st mestilah komen dari blogger yg sudi singgah blog kita. lpas tu baru tengok bloglist hehe..

    ReplyDelete
  5. Saya tak kisah.. kalau rajin..semua blog yang saya singgah..seboleh mungkin nak komen. Kalau tak komen tu...maknanya tak dak idea nak menaip hihiiii... asyik ulang benda sama jer...

    ^___^

    ReplyDelete
  6. saya pula komen, kalau rasa ada komen yang terlintas dalam fikiran... terutama kalau nak komen kongsi masalah atau berikan nasihat/ tips... hehehe errr mana- mana saja lah...

    ReplyDelete
  7. Pilihan ditangan anda.
    Tepuk dada tanya selera nak komen ke tidak.
    Eh! boleh guna ke falsafah tu lagiks.
    Whatever!!!

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN