Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, November 19, 2015

Katanya Pergi Dinner...Kemain Lagi Kan

♥ Assalamualaikum ♥


Katanya Pergi Dinner...Kemain Lagi Kan | Kisah semalam...dinner akhir tahun staf Sekolah Kebangsaan Sacred Heart English Sibu. Cik akak selaku model tak berbayar.....sempat lagi possing depan tangga utama sebelah lift..haha......



Inilah cik akak korang...korang biasa tengok cik akak selfie je kan...nah amacam...gaya model tak berbayar...sabar je lah jurukamera free layan kerenah cik akak...

Sampaikan tak ready lagi pun dia snap juga..hahaha..dah jurukamera free memang gitu lah..hahaha.....

Malam dinner tu tema cik akak ....dark purple untuk cardigen labuh, seluar hitam, blouse peach hitam, shawl pink dan sandal hitam perak.

Mula ingat nak berdress tapi tak jadi...tukar penampilan sikit..dengan cardigen labuh...nampak elegen juga gaya personaliti macam nie...hahaha...

Cik akak korang nie...kecil comel je..hahaha..tu lah cik akak..gambar tak clear..sebab jurukamera free..hahaha

15 comments:

  1. Comel la cik akak..purple tetap ya hihi

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Farah macam nie lah bila meragam..hahaha

      Delete
  3. cantik je cik akak ni.. pandai jaga badan. hewhewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...jaga badan rasa sendu lak cik akak...
      Cik akak nielah manusia...makan tak memilih....semua telan...tapi..hahaha

      Delete
  4. Replies
    1. Biasa je tu cik nor..bila meragam...gnelah kerjanya

      Delete
  5. cik akak dan purple berpisah tiada ..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Purple tu on ready je ros..hahaha
      Tu pasal tak boleh terpisah jauh..hihi

      Delete
  6. Replies
    1. Tu lah dik..hahaha...lepas geram kot

      Delete
  7. wahh,, bergaya sungguh cik akak ni,,ehehe

    ReplyDelete
  8. ok la tu cik akak..comel gitu..pewit.. :)

    ReplyDelete
  9. haha..ok la cik akak. ubah sikit penampilannya tuk tampil kelainan

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN