Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, October 22, 2015

Trending Tudung Aidijuma Dan Tudung Plain Kangaroo

♥ Assalamualaikum ♥

Trending Tudung Aidijuma Dan Tudung Plain Kangaroo | Tudung aidijuma dan tudung plain kangaroo nie adalah tudung bawal pilihan adik bongsu cik akak....biasa dia beli rm10.00 sehelai. Tu pun beli ngan member terdekat. 



Imej google

Kalau beli pukal murah lagi kan. Cik akak je belum terjebak lagi nak beli tudung bawal aidijuma dan tudung plain kangaroo. 

Tudung plain kangaroo tu simple dan senang dibentuk ikut kesuaian wajah. Kebiasaan tudung bawal memang senang dibentuk. 

Tudung aidijuma pun nampak menarik dan elegen. Senang dibentuk dan boleh digayakan dengan pelbagai cara...nak shawlkan pun boleh...

Korang yang menyukai tudung bawal...boleh lah try tudung aidijuma dan plain kangaroo....nama tudung pun pelik..tapi serius cantik...

Lepas nie...cik akak pun nak ikut trending tudung aidijuma dan plain kangaroo...hihi...

Jom gayakan penampilan bertudung anda..dengan tudung aidijuma dan plain kangaroo...

8 comments:

  1. dulu suka sangat pakai bawal. lepas tu dah malas nk tiup2. pakai shawl balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tudung ni tak payah tiup2 kot..hahaha..

      Delete
  2. Betul PC suka pakai tudung bawal...sesekali je pakai shawl..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PC....tudung bawal nie senang dibentuk...main tiup je..hihi

      Delete
  3. sy peminat setia tudung bawal....hehehe..

    ReplyDelete
  4. ida pun peminat setia bawal dr dulu..hehehe

    ReplyDelete
  5. Lissa suka pakai bawal pergi kerja.. kalau jalan suka pakai shawl. hehe

    ReplyDelete
  6. tudung bawal senang nak digayakan..senang dibentuk.. sampai sekarang masih setia dgn tdg bawal

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN