Novel Arjuna...I Miss You! - Novel Terbaru Di kakinovel.my - Dunia Cik Akak

Friday, October 23, 2015

Novel Arjuna...I Miss You! - Novel Terbaru Di kakinovel.my

♥ Assalamualaikum ♥

Novel Arjuna...I Miss You! - Novel Terbaru Di kakinovel.myARJUNA…I MISS YOU!
No. ISBN:- 978-967-0874-12-8
Jumlah muka surat:- 792
HARGA SEMENANJUNG: RM28, AHLI KN RM24
HARGA SABAH SARAWAK: RM31, AHLI KN: RM27
Sinopsis:-
“Bila hati disapa Arjuna, jantung berdegup bagai nak gila.”
Setelah bertemu ‘Arjuna’, si penyelamat kucing sewaktu dia melarikan diri dari blind date yang mamanya aturkan, Hani sudah canang pada mamanya yang dia jatuh cinta.
Arjuna bukan macam lelaki lain. Lelaki itu bukanlah penggoda seperti lelaki-lelaki lain. Arjuna yang manis senyumannya. Arjuna yang sopan tutur katanya. Arjuna yang tampak penyayang. Tapi itulah kali pertama dan terakhir dia bertemu Arjuna.
Kewujudan lelaki itu disanggah oleh mama dan papanya bahkan rakan baik sendiri mengatakan dia bermimpi pada siang hari.
Atas desakan untuk menewaskan rancangan mamanya, Ariq diupah menjadi teman lelaki Hani untuk satu malam. Rancangan itu berjaya kerana Puan Sri Syura berkenan dengan watak Adam Darwish yang dilakonkan oleh Ariq. Namun setelah mengetahui semua itu sekadar lakonan, Puan Sri Syura melenting sakan. Rasa marah pada Ariq yang dianggap mata duitan berubah sama sekali apabila lelaki yang dibenci itu telah menyelamatkan dia dalam satu kejadian malang.
Akhirnya, rancangan untuk mengahwinkan Hani dengan Edy bertukar kepada mengahwinkan Hani dengan Ariq. Tapi, dua-dua berat hati untuk disatukan.
“Cik Hani, tolong jangan pengsan. Bertahanlah sekejap aje lagi. Mereka sedang bantu kita.”
“Sa….” Hani tidak dapat meneruskan ayatnya. Terasa segala isi di dalam perutnya membuak-buak di tekak. Terus disembamkan mukanya ke dada bidang Ariq.
Bwekkk!!!

Dapatkan novel di kakinovel.my

1 comment: