Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, October 27, 2015

Menjana Pendapatan RM200.60 Dalam Tempoh Dua Bulan #Nuffnang

♥ Assalamualaikum ♥

Menjana Pendapatan RM200.60 Dalam Tempoh Dua Bulan #Nuffnang I Pastinya korang tengok pun teruja kan. Dalam tempoh dekat dua bulan cik akak boleh kumpul RM200.60. Sebulan cik akak boleh dapat RM100. Itu pun kalau ada #CPUV Nuffnang yang melekat.


Ini baru blog siput macam cik akak..Belum lagi blogger yang dapat sponser post. Pastinya pendapatan bulan lebih hebat kan. Dulu....dapat RM1.00 kemain lagi teruja..hahaha...Betul cik akak tak tipu..korang boleh cari lah entri cik akak tu..

Menjana pendapatan melalui nuffnang memang agak susah. Tapi kalau betul dengan usaha dan tindakan anda...InsyaAllah..rezeki bulanan anda sentiasa ada. Apa yang penting...Usaha...ingat rezeki sentiasa ada dengan izin Allah..

Lihat dan santailah dengan pendapatan #CPUV Nuffnang cik akak...satu cpuv je cik akak boleh dapat RM10.00. Percaya tak percaya itulah kenyataan...Kadangkala..cik akak boleh dapat sampai belasan ringgit.

Cik akak pernah mengeluh seperti anda...setahun dua tahun...pendapatan nuffnang tetap juga macam tu....

Lepas tu...cik akak bangkit...belajar satu persatu....apa yng penting sentiasa sabar dan ingat rezeki Allah sentiasa ada untuk mereka yang sentiasa berusaha...

Panjangnya bebelan cik akak ni kan...

Tips dari cik akak......tingkat unik dan pageview blog anda...

17 comments:

  1. alhamdulillah, murah rezeki akak.. hehe
    Lissa kena usaha lebih sikit ni. hehe

    ReplyDelete
  2. Syukur^_^ Alhmdulillah rezeki msuk selalu..

    ReplyDelete
  3. waaaa! hebat cik akak!
    kita 2 bulan rm5 je..kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Usaha lagi dik..hihi...kena pancing pembaca

      Delete
  4. syukur alhamdulillah.. zaza pun ciput je nak ke 2 bulan tu.. still xdpt log in sedih tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aie...kenapa pula tak boleh zaza...

      Delete
  5. alhamdulillah..murah reseki cik akak :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah. Banyak tu dalam masa 2 bulan. Rezeki ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.....ada lah sikit rezeki nie fiza

      Delete
  7. Assalammualaikum... naomie,

    Insaallah rezeki sentiasa ada untuk blog naomie nie.. Good Luck k...

    mselim3

    ReplyDelete
  8. tahniah sis btw sudi2 singgah blog i..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, dlm ms 2 bulan dh dpt banyak tu..
    sy pun tak paham pe cpuv la, kalau tak keberatan boleh share..tq hihii

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN