Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, October 30, 2015

Jom Sembang Blogger Hari-2 Bersama 44 Blogger Sporting

♥ Assalamualaikum ♥

Jom Sembang Blogger Hari-2 Bersama 44 Blogger Sporting I Hari kedua blogger di bawah seliaan pemantau cik akak..hahaha...Dah macam penyelia pula cik akak nie kan..Ada yang aktif up entri..ada lagi yang masih di entri lama. Adik-adik...kakak-kakak tersayang...jangan malas updates entri..insya Allah..ini cara paling mudah untuk kita tingkatkan pageview blog. Tingkatkan jumlah pelawat. Cik akak nak bantu korang nie..hahaha..Ayat betul skema.

Ada lagi blog yang tak sempat cik akak pantau nie...kalau ada cik akak komen..ada lah cik akak pantau...Rajin singgah komen ye sayang...

Kalau ada lagi blogger yang berminat...bolehlah letak link..kita sembang sama-sama....Nak tanya cik akak pun boleh....nak kongsi pendapat pun boleh...

Tinggalkan link anda sekiranya berminat...cik akak sentiasa menyokong korang...Rajin bw..rajin komen...rajin sembang...cerah masa depan..hahaha


Hasil carian imej untuk link blog
  1. http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/
  2. http://merosnordn.blogspot.my/
  3. http://yangbaik.blogspot.com
  4. http://mimirheem.blogspot.my
  5. http://addinnadiena.blogspot.my/
  6. http://kenny977.blogspot.my
  7. http://rianalittlecuties.blogspot.my
  8. http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/
  9. http://theathra.blogspot.my/
  10. http://hanyadihatiku.blogspot.my
  11. http://fififizahresepi.blogspot.my
  12. http://wawaabdulhadi.blogspot.my/
  13. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com
  14. http://sabrinantsha.blogspot.com/
  15. http://anisninja.blogspot.my/
  16. http://freepercuma.blogspot.com
  17. http://hadithharian.blogspot.my/
  18. http://quranterjemahan.blogspot.com
  19. http://renungan-islam.blogspot.my
  20. http://slogan-idea.blogspot.com
  21. http://picturearea.blogspot.com
  22. http://perducinta.blogspot.my
  23. http://blogashalya.blogspot.my/
  24. http://www.masturadin.com/
  25. http://supersagaaaa.blogspot.my
  26. http://zazanizam.blogspot.my/
  27. www.mamajue.com
  28. http://madey09.blogspot.my/
  29. http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/
  30. faranina89.blogspot.my..
  31. http://koxtau.blogspot.com/
  32. http://housewifearts.blogspot.my
  33. http://www.kakitravelkhairuddin.blogspot.com
  34. http://sharimahyahya.blogspot.com
  35. http://alamblogr.blogspot.com
  36. http://duniakita94.blogspot.my/
  37. http://fardiyah.blogspot.my
  38. http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my/
  39. www.yayacendana.com
  40. http://dhia-manja.blogspot.my
  41. http://farahanasharif.blogspot.my/
  42. http://cyanxkamo.blogspot.my
  43. http://talktocayunkpinky.blogspot.my/
  44. http://akukaudansesuatu.blogspot.my/
Kini kami ada 44 orang blogger....apa lagi jomlah sembang

Tinggalkan link blog anda....blog anda pasti kami lawati dengan komen yang memberangsangkan...

26 comments:

  1. nk join,,hehe
    http://trahzain.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Woah mcm best je , nak join !

    http://emmadianastory.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. syira nak joinnn.. http://syiralokman.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. http://fifiy-fitrianiee.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. joinnn.

    http://busyratakiyudin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. ala... tak sempat nak sembang2...

    ReplyDelete
  7. Boleh juga...baru dalam tahun ini saya rajin menulis entri...

    ReplyDelete
  8. join, hehe
    http://www.syahidahfadilah.com/

    ReplyDelete
  9. ala ala mcm kisah alibaba and the forty thieves la pulak.....terbaik
    http://kenny977.blogpsot.my

    ReplyDelete
  10. dtg nak BW diorg ni cik akak... hihihiiii

    ReplyDelete
  11. Nak join jugak boleh ke? Ada masa nanti di blogwalking semuanya..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu..,boleh je....cara nie cik akak boleh bw...bw 3 atau 5 orang sehari..hihihi...

      Delete
  12. Asalam ..Subahanallah...ada Etuza terselit juga ya. ya Allah baiknya hati dia ni..semoga banyak keberkatan dan kerahmatan ukuhuwa ni ya..terima kasih...jadi bloglist terus. Tahnia..patutlah gerak2 mata ni ke laman Cik akak..hehehe

    ReplyDelete
  13. http://madey09.blogspot.my/
    sila follow dan ikuti etuza di url ini...promosikan blog Etuza banyak gambar yang sopan2 ja ya..yang dibenarkan..jika yang alergic gambar ..etuza mohon maaf dan tak paksa menengok blog Etuza ya...

    ReplyDelete
  14. Patut lah ada tambahan followers..Terima Kasih banyak2 ya Cik Akak ( macamana ni boleh kah panggil nama blog ni atau ada tak nama lain, Etuza dah berumur ni dek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Panggil CA pun boleh..cik akak tu nama pena alam maya je...

      Delete
  15. Idea yang menarik nak join :-)
    http://mrsablogstori.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Salam ...

    Blogwalking ... baca dari Blog Eduza, terus clik sini lak ... Nanti singgah lak ke Blog saya juga yaaaa

    Terima kasih

    http://ghazaaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum semua..salam tenghari

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum Bloggers dari blog Cik Akak. Apa khabar?

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN