Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, October 29, 2015

Jom Kita Sembang Bersama 40 Blogger

♥ Assalamualaikum ♥

Jom Kita Sembang Bersama 35 Blogger I Dah lama tak komen-komen dan pantau blog rakan blogger. Tu yang sibuk nak mintak link tu. Boleh lah cik akak komen sambil pantau entri korang. Apa yang menarik tinggalkan link nie. Cara ni lebih mudah untuk kita sembang-sembang. Biasa kita sembang dengan rakan bloglist je kan. Jom hari ini kita sembang ramai-ramai...

Nak sembang lebih ramai. Jom tinggalkan link anda. 

Hasil carian imej untuk link blog
  1. http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/
  2. http://merosnordn.blogspot.my/
  3. http://yangbaik.blogspot.com
  4. http://mimirheem.blogspot.my
  5. http://addinnadiena.blogspot.my/
  6. http://kenny977.blogspot.my
  7. http://rianalittlecuties.blogspot.my
  8. http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/
  9. http://theathra.blogspot.my/
  10. http://hanyadihatiku.blogspot.my
  11. http://fififizahresepi.blogspot.my
  12. http://wawaabdulhadi.blogspot.my/
  13. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com
  14. http://sabrinantsha.blogspot.com/
  15. http://anisninja.blogspot.my/
  16. http://freepercuma.blogspot.com
  17. http://hadithharian.blogspot.my/
  18. http://quranterjemahan.blogspot.com
  19. http://renungan-islam.blogspot.my
  20. http://slogan-idea.blogspot.com
  21. http://picturearea.blogspot.com
  22. http://perducinta.blogspot.my
  23. http://blogashalya.blogspot.my/
  24. http://www.masturadin.com/
  25. http://supersagaaaa.blogspot.my
  26. http://zazanizam.blogspot.my/
  27. www.mamajue.com
  28. http://madey09.blogspot.my/
  29. http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/
  30. faranina89.blogspot.my..
  31. http://koxtau.blogspot.com/
  32. http://housewifearts.blogspot.my
  33. http://www.kakitravelkhairuddin.blogspot.com
  34. http://sharimahyahya.blogspot.com
  35. http://alamblogr.blogspot.com
  36. http://duniakita94.blogspot.my/
  37. http://fardiyah.blogspot.my
  38. http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my/
  39. www.yayacendana.com
  40. http://dhia-manja.blogspot.my

13 comments:

  1. terbaiklah cik akak.... Saya pon naklah..
    http://duniakita94.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum... naomie,

    mselim3 pun nak masuk dalam list gak lah....
    http://mselim3.blogspot.my

    mselim3

    ReplyDelete
  3. wahh ..nak jugak ..hehe

    http://fardiyah.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. wahh..mcm best je..nak join la ;)
    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. terbbaaaaaaiiikkkkkkkk
    nak jugakkkk
    www.yayacendana.com

    ReplyDelete
  6. nak join gak ^_^

    http://dhia-manja.blogspot.my

    ReplyDelete
  7. nak join juga hehe.
    http:/farahanasharif.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. Nak join jgk

    http://cyanxkamo.blogspot.my

    ReplyDelete
  9. nak join jugak lah.. macam best je... tp hari ni tak sempat la nk bw n chating2 sbb bz sikit... ape pun KePink akak Haida tinggalkan link pada yg nk sembang2 nnt Haida reply n lawat korang ye.

    http://talktocayunkpinky.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. Nnti nk pergi sembang dgn semua blogger kt atas..sambik follow..hehe..

    ReplyDelete
  11. bestnya ada pemantau... terima kasih cik akak yang comel... hihihi
    ni yang rajin nak pantau blog cik akak nie... :P

    ReplyDelete
  12. Wah menarik nie. Boleh pantau ramai2..
    Nak jugak kakk (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN