Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, October 8, 2015

Hilang Icon Glitterati Pada Akaun Nuffnang

♥ Assalamualaikum ♥

Hilang Icon Glitterati Pada Akaun Nuffnang | Dari semalam cik akak tengok akaun nuffnang cik akak. Icon glitterati tak timbul. Mana agaknya dia hilang nie....


Dah cuba hantar tiket...harap adalah respon dari pihak nuffnang. Entah kenapa tak ada icon tu...emmm...

Kalau tak ada status icon macam tu..akaun nuffnang cik akak berstatus apa pula kan..sentap...tak pasal-pasal ada masalah waktu cash out nanti....

Status glitterati atau non glitterati nie penting...maklumlah....kita menjana pendapatan dengan nuffnang ni pastinya kena tempias..hihi..

Tempias pula cik akak kan.....hihi...lantak lah.....

13 comments:

  1. Assalamualaikum.

    Saya rasa sebab cik akak letak iklan lain selain nuffnang

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Rasanya bukan ashadee tak mengganggu iklan nuffnang kan..

      Delete
  3. Lissa tak dapat buka nuffnang, kak.. lagi parah T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la..xdpt bukak smpi ke rini huwaaaa..

      Delete
    2. Zaza dah cuba cara yang cik akak bagi hari tu tak...sebab sekarang akaun nuffnang memang dikawal login nya

      Delete
    3. dah cuba la cik akak.. masih tak dapat bukak huhu.. button login pun takde huwaaaa..

      Delete
  4. Assalammualaikum... naomie,

    akaun nuffnang mselim3 pun tak boleh bukak nie... tak tahu naper...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah cuba guna cara yg cik akak bagi tak...

      Delete
  5. Allahu..ingatkan PC je mengalami masalah begini..ermmmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pc....nuffnang sekarang memang ada masalah...emmm..

      Delete
  6. Eh...sama lah ngn kte...ngape tak ada sebarang status....sentap jugak nie :'(

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN