Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, October 6, 2015

Dah Dapat Maklum Balas Pembayaran Dari Nuffnang

♥ Assalamualaikum ♥

Dah Dapat Maklum Balas Pembayaran Dari Nuffnang | Alhamdulillah dah terima bukti pembayaran. Cuma tunggu cek sampai rumah je lagi. Dalam minggu depan...insyaAllah ada lah rezeki cik akak.....


Pembayaran kali nie..jumlah tak lah berapa banyak. Cuma rm114.80 je....lepas juga duit topup phone cik akak..seronok tiap bulan dapat belanja dari agensi nuffnang...akaun cik akak bulan september nie pun dah boleh cash out..tapi cik akak nak kumpul sampai hujung tahun lah...hahaha..tu kata tuan blog..hihi

Apa pun terima kasih buat semua pembaca blog cik akak..tanpa korang..siapalah cik akak..

18 comments:

  1. Assalammualaikum... naomie,

    tahniah dapat cek daripada nuffnang... moga naomie sukses selalu berblog k.. Aaminn

    mselim3

    ReplyDelete
  2. wah bestnye tiap buln blh klua.hehe..syukur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah diya..adalah rezeki sikit...sambil menulis tambah duit topup tepon

      Delete
  3. Salam. Aku ingat, kalau kumpul duit jadi banyak, then printscreen cashout atau check tersebut, mesti orang kagum. Tapi aku rasa, best lagi dapat duit cepat sebelum peluh kering..hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha...ke situ pula kan...tak de...nie sesaja buat motivasi untuk blogger...tak de niat nak menunjuk ke apa..hahaha...kalau print screen...jumlah cash out semua tu..hahaha...menangis blogger lain tengok..haha

      Delete
  4. Replies
    1. Kiki..tak pe...pelan-pelan kayuh kak gojes..nanti belanja cik akak bila dah penuh..hihi

      Delete
  5. Alhamdulillah..rezeki dr Nuff..
    blogwalking here..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah zie...boleh tampung bajet topup akak nie

      Delete
  6. Boleh tahan income akak setiap bulan ye

    ReplyDelete
  7. Banyak tu. Kalau boleh dikumpul sampai beribu kan lebih baik..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah....kalau dikumpul memang banyak dah....tapi asyik nak tekan cashout je....mana lah duit tu nak lekat..haha...

      Delete
  8. Alhamdulillah... rezeki terpijak.
    Terpijak kerrr...?

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN