Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Saturday, October 31, 2015

Cashout Nuffnang Kali-8 RM199.60

♥ Assalamualaikum ♥

Cashout Nuffnang Kali-8 RM199.60 | Alhamdulillah...berjaya juga cik akak tingkatkan pendapatan nuffnang nie. Segigih tak nak cashout. Tapi risau pula tak cashout.hahaha...risau tak boleh shopping lah tu...haha



PAYMENT HISTORY

REQUEST DATESTATUSAMOUNT
Click for details31 Oct 15 11:11UnpaidRM 199.6
Click for details31 Aug 15 02:02SentRM 114.8
Click for details14 Jul 15 21:57SentRM 214.4
Click for details30 Apr 15 08:30SentRM 384.61
Click for details31 Oct 14 11:18SentRM 128.55
Click for details26 May 14 07:32SentRM 111.91
Click for details30 Jan 14 23:59SentRM 83.99
Click for details06 Nov 13 20:02SentRM 106.4

TOTAL EARNINGS

RM1,344.26

Sebenarnya mudah je nak tambahkan income nuffnang nie. Korang kenalah rajin klik iklan memang lain. Dah klik...biarlah seikhlas mana kita memberi...insyaAllah..hasilnya cukup indah...


Tapi cik akak nie...seorang yang cukup lian nak klik iklan nuffnang. Bila rajin je cik akak klik...haha...income yang cik akak dapat pun cuma dari cpuv nuffnang yang bertenggek di akaun nuffnang. Semudah A pergi Z je..hahahaha......

Nak tahu rahsianya...ala cuma satu je.....tingkatkan unik dan pelawat di blog anda.

Makin ramai....makin lah meriah pendapatan nuffnang korang...pastikan orang yang datang hadap blog korang...bukan orang yang sama...hahaha...

Mudah kan...semudah kita suap nasi..lepas tu telan...rasai kenikmatan setiap suapan. Adakah anda merasai rasa setiap butir nasi tersebut.

Begitu jugalah dengan pendapatan nuffnang anda...usaha selagi terdaya..sentiasa bersabar dengan apa yang kita lakukan...nawaitu yang penting...,

Selamat menjana pendapatan....

Tak sangka..berjaya juga cashout kali-8. Cukup berbaloi....

11 comments:

  1. Amboii...selalu sangat ni cash out..jeles akak...

    ReplyDelete
  2. dah lama farah tak dapat cpuv since april :(

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak.. hehe Lissa kena struggle lebih sikit lagi lah ni. hehehe

    ReplyDelete
  4. banyakkk tuu kak, boleh beli henphone satuuu dah sampai 1 k... Tahniah :)

    ReplyDelete
  5. wah! boleh self reward dri sndri tu ...nk beli ap tu cik akak :)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN