Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, October 28, 2015

7 Kali Cashout Nuffnang Amat Berbaloi

♥ Assalamualaikum ♥

7 Kali Cashout Nuffnang Amat Berbaloi | Mula berjinak menjana pendapatan nuffnang, memang payah rasanya nak tingkatkan pendapatan. Bertahun-tahun nilai tetap sama juga.

Namun sejak akhirnya ini. Rezeki dari blog tak pernah putus-putus. Hinggakan cik akak tercashout nuffnang sebanyak 7 kali. Untungnya rezeki berblog nie.

7 kali cashout..biar betul..hahaha..percaya tak percaya..kena juga percaya..bukti kukuh telah dinyatakan pada gambar di atas....

Tekniknya mudah.....tingkatkan unik dan pageview blog anda. Dapatkan cpuv nuffnang sebanyak mungkin. 

Nak dapat... cpuv nuffnang...kena rajin updates survei akaun nuffnang. Cik akak berapa bulan yang lepas je rajin updates survei....haha..lepas tu senyap.

Cpuv nuffnang yang status on going dalam akaun tu pun harap simpati nuffnang je menyinggah. Tuan blog macam cik akak nie lepas tangan je...

Kalau tak dapat cpuv nuffnang nie....memang tak dapat lah cik akak nak tambahkan pendapatan. Nak harapkan perklik orang...sendiri kemain lagi payah nak klik..haha...takut kehabisan kuota internet. Maklumlah cik akak cuma pakai pakej pembelian kuota...tak guna wifi macam korang..haha

Nanti angin-angin cik akak ada terlebih kuota internet boleh lah cik akak singgah klik iklan. Cuma sekarang nie...cuba nak berjimat..haha...

7 kali cashout dengan pendapatan RM1144.66. Banyak juga kalau sekali cashout...tapi bila penuh je pendapatan nuffnang..mulalah nak tekan cashout..haha...

Percaya tidak....7 kali.cashout....memang berbaloi....

8 comments:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN