Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, September 20, 2015

Tengok Di Sudut....Habis Semua Dia Kebas

♥ Assalamualaikum ♥

Tengok Di Sudut....Habis Semua Dia Kebas | isk-isk kes semalam.....habis bantal ambil guling pula...adoi kerja si abang...bukan nak guna pun...penuh hujung...birai segala dengan bantal dan guling....anak buah pula pasal....cik akak diam je....malas nak cakap apa...



Penuh hujung kaki dengan bantal dan guling...siap teddy bear cik akak pun depa buat main-main..adoi....anak buahku...rimas makciknya..hahaha..

Selalu abang dan adik je yang datang time cuti...tapi kali ini....si budak demok pun datang juga...hihi...nasib baik semalaman tak nangis...si budak demok nie....memang tak pernah jauh dari kak long...tapi entah kenapa kak long boleh bagi dia ikut sekali...hihi..

Semalam....kak long...salu je kol..tanya budak demok nie...kak long yang tak boleh tido...si budak demok seronok pula dah..hahaha...

Si budak demok in kecik lagi....hahaha..tahun depan baru prasekolah 6...tahun nie prasekolah 5..  alhamdulillah...sepanjang malam tak nangis...dah depa seminggu kat sibu nie...kang menangis...binggung pula cik akak....hahaha...

Semalam....semangat si budak demok nak tido atas katil...sekali tengah malam..hahaha..bukkkkk...jatuh katil..hahaha...tanpa bunyi...terus sambung tido...alahai....demok jatuh katil.....

5 comments:

  1. Assalammualaikum... naomie,

    seronok tgk budak2 nie.. kan.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.wtb...betul tu....budak2 nie rezeki dan cahaya setiap rumah kan..

      Delete
  2. hhahaa..anak buah memang gitu..tapi kalau nad memang tak bagi..kihkih

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN