NOVEL CINTA SI IKAN BUNTAL DAN SI KAMBING LIAR - Dunia Cik Akak

Wednesday, August 5, 2015

NOVEL CINTA SI IKAN BUNTAL DAN SI KAMBING LIAR

♥ Assalamualaikum ♥

NOVEL CINTA SI IKAN BUNTAL DAN SI KAMBING LIAR

Cinta Si Ikan Buntal & Kambing Liar

CINTA SI IKAN BUNTAL DAN SI KAMBING LIAR
ISBN: 978-967-5067-93-8
HARGA SEMENANJUNG: RM 18.00 AHLI KN : RM 14.00
HARGA SABAH/SARAWAK: RM 21.00 AHLI KN: RM 17.00
Sinopsis:
Permusuhan yang terjadi semenjak di zaman persekolahan berlarutan sehingga masing-masing sudah menginjak ke alam dewasa. Adam yang boroi mendapat gelaran si ikan buntal daripada Kamilia yang digelarnya kambing liar.
Keadaan semakin tegang apabila ibu Adam dan nenek Kamilia sepakat untuk menyatukan mereka dengan ikatan perkahwinan. Keegoan Adam dan kecurigaan Kamilia menyebabkan mereka rela mengekang perasaan masingmasing yang sememangnya sudah bergetar di antara satu sama lain.
Kehadiran Doktor Khairyzan yang menagih kasih Kamilia menyebabkan Kamilia tersepit di antara dua pilihan. Sheila yang gigih meraih cinta Doktor Khairyzan menggunakan Adam demi mencapai matlamatnya. Masing-masing salah faham di antara satu sama lain. Adam ingatkan Kamilia cuba merampas Doktor Khairyzan daripada Sheila. Kamilia pula beranggapan Adam adalah teman lelaki Sheila.
Apakah kesudahan cinta si ikan buntal dan kambing liar ini? Berjayakah Doktor Khairyzan memperisterikan Kamilia? Berjayakah Sheila bersatu dengan Doktor Khairyzan? Adam? Siapakah yang bakal dipilihnya untuk menjadi suri hidupnya? Kamilia, si kambing liar ataupun Sheila?

1 comment: