NOVEL AKU YANG KAU TINGGALKAN - Dunia Cik Akak

Thursday, August 6, 2015

NOVEL AKU YANG KAU TINGGALKAN

♥ Assalamualaikum ♥


NOVEL AKU YANG KAU TINGGALKAN
Aku Yang Kau Tinggalkan

AKU YANG KAU TINGGALKAN
ISBN: 978-967-5067-65-5
HARGA SEMENANJUNG: RM 25.00 AHLI KN: RM 21.00
HARGA SABAH/SARAWAK:RM 28.00 AHLI KN: RM 24.00
 
Sinopsis:
Perkahwinan adalah ikatan terindah di antara dua jiwa yang saling mencintai yang berjanji akan sehidup semati. Tetapi bukan bagi perkahwinan Nia Atirah dan Zaril Ikhwan. Nia memerlukan wang bagi membantu keluarganya, Zaril Ikhwan pula memerlukan seseorang untuk menjaga dirinya yang sakit.
Cinta datang kepada Nia tanpa dia sedari. Secara perlahan-lahan, Nia jatuh cinta dengan suaminya sendiri. Tetapi Nia disingkirkan setelah Zaril Ikhwan pulih dari sakitnya.
Nia meninggalkan Zaril Ikhwan lalu membawa hati yang lara ke Turin dan meneruskan hidupnya sendirian di kalangan orang asing bertahun-tahun lamanya.
Takdir menemukan mereka di bumi Turin. Pertemuan itu telah mencetuskan perasaan benci, marah dan dendam yang terbuku di dalam hati masing-masing.
Walaupun masih ada dendam dan rahsia yang dipendam, demi untuk meneruskan kehidupan ini, yang terbaik untuk mereka berdua adalah berpisah secara rasmi dan tidak perlu lagi menyalahkan takdir walaupun Nia dan Zaril Ikhwan merasakan diri masing-masing yang sebenarnya telah ditinggalkan.

Beli Novel : SINI

2 comments:

  1. Assalamualaikum.. Hye..

    nasikbaik.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam singgah sini cik akak...menarik jak jalan cerita ni cik akak....lama da diana tak baca novel...hihi

    ReplyDelete