Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, July 8, 2015

Dua Minggu Cuti Raya....Blog Cik Akak Pasti Bercuti Juga

♥ Assalamualaikum ♥

Dua Minggu Cuti Raya....Blog Cik Akak Pasti Bercuti Juga. Tahun nie cik akak ambil cuti raya 2 minggu.....mak aii lamanya cik akak cuti..biasalah...waktu macam nie lah masa cik akak bersama family kan. 
Minggu depan cik akak dah bercuti. Kalau dah bercuti....faham-faham je lah...kampung cik akak tu internet tak lalu lah. Beraya pun tak......haha..kampung pedalaman...mana ada line internet...kalau ada pun nasib untung je lah..hahaha..

semesti blog cik akak bebas tanpa sebarang entri. Cik akak beraya..blog pun beraya juga...ye ke beraya...dah internet tak de..baik cik akak duduk senyap je.....

Boleh juga berehat dari kejar pageview blog..hahaha....kejar pageview blog..tak de maknanya.....cik akak nie lepas up je entri..senyap....komen blog rakan tak de.....kalau ada pun, bertuah lah korang..haha..

Nie cik akak nak habah....cik akak cuti....blog pun cuti.....internet kasi mati....hahaha...

Ok lah..cik akak ada kerja nie....korang elok2 dah baca......pergi lah komen..hahaha...

Akhir kata dari cik akak...selamat hari raya.....maaf zahir dan batin.....mood raya dah mai nieh..

5 comments:

  1. Selamat Bercuti. Jika ada masa, jemput join giveaway saya jika sudi :)

    http://loveladyrq.blogspot.com/2015/07/eid-giveaway-happy-eids-card.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. Selamat bercuti cik akak.. in shaa Allah, pasti kita berjumpa lagi...

    Salam Aidilfitri & salam ceria selalu... :) :)

    ReplyDelete
  3. Take ur time Cik Akak. Selamat bercutiiiiiiiiiii :)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN