Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Saturday, June 13, 2015

Isu Panas Farah Ann Abdul Hadi Atlet Gimnastik Malaysia dikritik Rakyat Malaysia

♥ Assalamualaikum ♥

Isu Panas Farah Ann Abdul Hadi Atlet Gimnastik Malaysia dikritik Rakyat Malaysia 

Cik akak tak tahu nak cakap apa tentang isu Farah Ann Abdul Hadi tayang lurah...emmmm....agak sensitif juga nak dibicara. Lain orang lain pendapat...Terkejut juga cik akak dengan isu macam nie...agaknya bila dah menang pingat emas jadi isu pula dah.....biasalah rakyat Malaysia ni kan prihatin dengan isu berpakaian jika ia berhubungkait dengan agama Islam. 

Setahu cik akak.....farah Ann Abdul Hadi dah lama bergiat dalam dunia gimnastik. Tapi kenapa baru sekarang isu ini ditayang bajetkan........dulu tak juga melatah kan...isk-isk.....cik akak tak berani nak masuk campur....kiki...

Cik akak memang meminat sukan gimnastik nie.....best sesangat...bukan sebab nak tengok lurah ke apa....tapi depa nie memang best...boleh lentur badan macam adunan tepung..hahaha....

Paling suka juga..,yang terjun papan anjal tu....giler best..

Agaknya...lepas ni sukan gimnastik jangan yang beragama islam dah....dari mendatang perkara tak elok...lebih baik disekat kan....

KUALA LUMPUR: 'Usah diganggu, biar Tuhan sahaja yang menghakimi beliau.'

Inilah gesaan Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin yang memberi reaksi mengenai isu pakaian yang digunakan atlet gimnastik negara, Farah Ann Abdul Hadi pada temasya Sukan SEA 2015 Singapura, yang dikritik ramai kerana tidak menutup aurat.

Khairy, dalam mempertahankan Farah Ann, menyeru mereka yang mengkritik atlet yang  berusia 21 tahun itu supaya jangan mengganggu atlet negara.

Sumber - astro awani 

2 comments:

  1. setuju!!rasanya lebih elok disekat..lgpun ada byk sukan yang sesuai untuk gadis muslim kan..

    ReplyDelete
  2. hmmm.. xtau nk komen apa pasal isu ni,,, tapi hoping for positive thing la kan,,, ^^

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN