Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, June 5, 2015

Filem Darah Panas - Filem Berunsurkan Keganasan Dan Seksual Gandingan Fatiha Latif Dan Sharnaaz Ahmad

♥ Assalamualaikum ♥

Filem Darah Panas - Filem Berunsurkan Keganasan Dan Seksual Gandingan Fatiha Latif Dan Sharnaaz Ahmad


Filem Darah Panas mengisahkan keghairahan seorang gadis bernama Syahana mengejar cita-citanya dalam dunia peragaan. Sebaliknya berlaku apabila membawa beliau ke suatu dunia yang tidak pernah diimpikan oleh mana-mana wanita.

Syahana (Nur Fahtia) seorang gadis yang berpegang teguh pada agama ingin menjadi seorang model Muslimah kerana terpengaruh dengan video di sosial media. Tanpa berfikir panjang, Syahana terus mencari seseorang untuk membantu mencapai cita-citanya. Fandi (Sofi Jikan) seorang jejaka yang dikenalinya menerusi laman sosial, mendakwa dia boleh membantunya mencapai impian tersebut.

Syahana menyatakan hasra kepada keluarganya, namun ditentang oleh ayah dan abangnya. Syahana tetap mahu meneruskan cita-citanya, lalu mengambil keputusan melarikan diri ke Kuala Lumpur untuk menemui Fandi sendirian. Setibanya di Kuala Lumpur, Syahana mendapati dia telah diperdaya, apabila Fandi membawanya ke rumah pelacuran. Syahana tidak sangka nasibnya jadi begitu.

Cicak, ketua rumah pelacuran tersenut turut terbabit dalam sindiket dadah. Cicak membeli Syahana daripada Fandi. Adi bekerja di bawah kumpulan Cicak namun dia menghormati wanita Islam.  [ Sumber - infotaip ]


Gambar Dalam Filem Darah Panas

Hasil carian imej untuk gambar dalam filem darah panas  Hasil carian imej untuk gambar dalam filem darah panas


2 comments:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN