Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, June 4, 2015

Aku Hanya Reti Menjana Pendapatan Melalui Iklan Nuffnang

♥ Assalamualaikum ♥

Aku Hanya Reti Menjana Pendapatan Melalui Iklan Nuffnang

Tajuk mak aii..menyirap darah rakan blogger..hahaha..ye kenapa cik akak tak cuba jana pendapatan melalui agensi lain. Asyik nuffnang juga yang cik akak bisikan...

Dah menjana wang melalui iklan nuffnang je cik akak reti. Nak mohon iklan lain pula...semua tak menepati syarat..hahaha...nak buat macam mana...

Bukan tu je......sebenarnya cik akak tak reti dengan iklan lain. Macam mula-mula belajar buat nuffnang....bertahun tunggu earning penuh nak cashout..hahaha....lawak juga cik akak masa tu...tak terfikir pula boleh cashout sampai RM815.00 untuk jangka masa 2 tahun....



Dah reti sikit dengan Nuffnang....sebulan je boleh pancing RM100.00. Mana tak seronoknya...duduk layan menulis....senang-senang je dapat duit...tu baru blogger part time...kalau blogger sepenuh masa....agaknya...macam-macam nak dibuat nak jana pendapatan. Apa yang penting halal dan kuncinya cuma satu...iaitu kesabaran.....

Kali ke-5 cashout...alhamdulillah ada lah sikit rezeki cik akak...

 

11 comments:

  1. Buat apa join banyak sangat banyak kalau earning sikit. Buat lambat loading blog je..hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah2...sy ni dah dekat 5 tahun jd blogger, masih tak paham dengan nuffnang ni...lately bila tgk blog, warna biru ja atas bawah kiri kanan blog....hurmmm...tak sampai lagi la tahan RM800 tuu...

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... naomie,

    lama2 faham dengan nuffnang nie kan...

    mselim3

    ReplyDelete
  4. assalammualaikum akak, ada tak tips macam mana nak naikkan earning nuffnang? saya ni dah bertahun dah. macam tu je.. apa yang kurang nya ea?
    azlanmulan@gmail.com

    ReplyDelete
  5. sebulan boleh RM100 ke cik akak..
    aisey..
    jeles pulak dengar nie..
    shark setahun baru RM100..
    haha.
    dh merajuk dh skang.

    ReplyDelete
  6. dahsyat sebulan dapat rm100...saya dah banyak tahun ni rm100 pun tak sampai lagi -,-

    ReplyDelete
  7. TQ cik akak. mcm semngt pulak lepas baca ni. hehehe

    ReplyDelete
  8. Samalah kita. Sebab Nuffnang ni syarat dia tak berapa ketat sangat nak mohon.

    ReplyDelete
  9. dh bertahun pun masih tak dapat earningg banyak :'(

    ReplyDelete
  10. da 2 tahun earning 50 sen je..mcm mne tu kak???hahaha

    ReplyDelete
  11. da 2 tahun earning 50 sen je..mcm mne tu kak???hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN