Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, May 20, 2015

Tempahan Design Kad Raya

♥ Assalamualaikum ♥

Tempahan Design Kad Raya

Sejak cik akak jadi penulis blog ni....2 tahun berturut-turut dah cik akak bertukar kad raya dengan rakan blogger. Walaupun ada yang tak sampai ke tangan cik akak.....tapi tak pe...sebab bukan rezeki cik akak.

Memandangkan ramadhan kian bertamu....semestinya kita teringatkan syawal kan.....ye kita dah nak raya lah...apa lagi....jom kita buat tempahan design kad raya. 

Tak perlu takut sebab harga yang ditawarkan amat murah dan mampu milik je...satu design cuma berharga RM10.00 je. Berbaloi murah kan. Cik akak dah tempah dua design yang berbeza.....

Di sini cik akak nak bisik-bisik kad raya ni....kalau nak..boleh ikuti perkembangan blog cik akak...

Gambar di bawah.....cuma contoh design kad raya...imej google ok. Design simple tapi menarik dan kemas.



Kalau nak tempah....boleh je...Singgah SINI
Harga murah dari biasa...tiada GST.

4 comments:

  1. ha..sila2 design..mai pakat print kat shida heheee :)

    ReplyDelete
  2. sama2 mendesign, nanti sama2 kita mengeposnya. hehe

    ReplyDelete
  3. Rajinnya Cik Akak tempah kad raya. Jangan lupa hantar kat Sha juga ye :)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN