Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, May 3, 2015

Akaun Nuffnang Dah Ada Duit Balik

♥ Assalamualaikum ♥

Akaun Nuffnang Dah Ada Duit Balik

Alhamdulillah....lepas cash out 30.04.2015 hari tu.....kini akaun nuffnang yang plus sifar dah ada duit dah....Operasi menyelamatkan misi mengumpul pendapatan akaun nuffnang kini bermula...

Dapat rm21.87 dari iklan cpuv di blog. Banyak juga yang dah kredit tu...tinggal berapa je lagi yang on going...Mudahan bulan mei masih ada rezeki untuk blog cik akak....

Cara dapat pendapatan lebih melalui iklan cpuv @BE

  • Pastikan trafik blog sentiasa menaik. Caranya senang je...tengok akaun nuffnang....pastikan jumlah unique sentiasa banyak. Sebab iklan cpuv @ BE senang sikit nak dapat pendapatan. 
  • Waktu tengah banyak cpuv @ BE di blog....rajin-rajinlah join giveaway dan segmen. Cara ini paling senang nak dapat pengunjung. Tapi dengan syarat......blogwalking peserta segmen/giveaway.
  • Buat entri yang menyumbang trafik yang banyak.....lepas 100 view sehari puh ok dah tu.....kikiki...kalau dapat beribu, berjuta...lagi lah masuk pendapatan nuffnang.
  • Cara yang terakhir.....kena bersabar...sebab Allah memang dah tentukan rezeki masing-masing....usaha selagi ada kudrat.....insyaAllah pasti ada rezekinya......



6 comments:

  1. yalah kan..satu panduan yang sangat bagus ini

    ReplyDelete
  2. wah, dah banyak yg credited tu... :D

    ReplyDelete
  3. Rajin nya... Mrs. A tak serajin cik Akak

    ReplyDelete
  4. tahniah ! murah rezeki Cik Akak ...

    ReplyDelete
  5. wahhhh byk tu. rezeki rezeki. hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN